15 / 05 / 2024

Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 8 Ekim 2013 tarihinde Ali İhsan Sağlam tarafından Selami Ali Efendi Caddesi Üsküdar adresinde kuruldu.

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Özsağlam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsağlam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Sağlam tarafından kuruldu.

Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Faruk Sağlam tarafından kuruldu. 

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Yavuz Işık: Sağlam yapı hayat kurtarır!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık "Nerede ne zaman kaç büyüklüğünde deprem olacağını bilemeyiz, umudumuzu kaybetmek yerine önlemlerimizi alabilir, dayanıklı ve sağlam yapılar üretebiliriz" dedi.

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Mimarlık Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ümit Urun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Sultanbeyli'de 1 Haziran'da kuruldu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’na hazır!

Van’da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’ açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 28- 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ile ilgili konuştu..

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BCN Teknik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nesim Ziyalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Kastamonu İnebolu'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından ilçe’de sürdürülen yol alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gümrük Sokak'ta altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce iş gücü ve ekipmanları ile çalışmalar devam ediyor.

Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 5 bin liralık sermaye ile Ali İhsan Sağlam tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sasağlam Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Selami Ali Efendi Caddesi Üsküdar Kapalı Çarşısı No:30/61...