15 / 05 / 2024

SASKİ arıtma tesisi

SASKİ arıtma tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, gelecek yıldan itibaren Taraklı, Karasu, Kocaali, Geyve Alifuatpaşa, Akyazı gibi ilçelerde son teknoloji arıtma tesisleri inşa edeceklerini söyledi.

Sapanca Arıtma Tesisi'nin ihalesi 14 Şubat'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Sapanca’ya hizmet sunacak yeni bir içmesuyu arıtma tesisi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sakarya Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin inşasında sona yaklaşıldığını belirtti.

Sakarya Kocaali'ye arıtma tesisi inşa edilecek!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, 50 milyon liralık proje ile Sakarya Kocaali'ye yeni bir atıksu arıtma tesisi kazandıracaklarını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'e içmesuyu arıtma tesisi inşa edilecek!

Karapürçek bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Karapürçek’te 10 mahalleyi kapsayacak içmesuyu arıtma tesisi inşa edeceğiz” dedi.

Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi gerçekleşti!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İhalesi gerçekleştirilen proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan sağlıklı içmesuyu 4 bin 500 metre uzunluğundaki hatla Çobanyatak ve Şeyhler Mahallelerine taşınacak. Hayırlı olsun” dedi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi ihalesi gerçekleşti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi Yapım İşi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak’ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye 3 teklif verildi...

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

SASKİ arıtma tesisi Haberi

SASKİ arıtma tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, gelecek yıldan itibaren Taraklı, Karasu, Kocaali, Geyve Alifuatpaşa, Akyazı gibi ilçelerde son teknoloji arıtma tesisleri inşa edeceklerini söyledi.


Keleş, yaptığı açıklamada, 2015 yılında önemli içme suyu yatırımları gerçekleştireceklerini kaydetti. Şehrin su geleceğini garanti altına almak için bugüne kadar çok önemli yatırımları hayata geçirdiklerini anlatan Keleş, "Bu kapsamda gelecek yıldan itibaren Taraklı, Karasu, Kocaali, Geyve Alifuatpaşa, Akyazı gibi ilçelerde son teknoloji arıtma tesisleri inşa edeceğiz. Kuzey ilçelerimizde inşa edeceğimiz arıtma tesisi sayesinde uzun yıllar çeşmelerinden birinci sınıf su akacak. Taraklı’da ve Geyve Alifuatpaşa bölgesinde de birer arıtma tesisi inşa ederek güney bölgelerimizin içme suyu sorunlarını da kalıcı çözüme kavuşturmuş olacağız. Arıtma tesislerimizin yapımına 2015 yılı içerisinde başlayacağız. Bu tesisleri...