29 / 04 / 2024

SASKİ çalışmaları

SASKİ çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi, SASKİ'ye şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi verdi.

Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapımı devam eden Akçay Barajı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalar hızlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali’ye hizmet sunacak olan Kocaali Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini açıkladı.

Sakarya'nın 45 milyonluk projesinde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ferizli ve Söğütlü’yü sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.

Sakarya Arifiye'de kanalizasyon hattı çalışmaları başladı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. 4 milyonluk yatırımımızla bölgenin kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz” dedi.

Sakarya Erenler'de altyapı çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu Evliya Çelebi Caddesi projesi kapsamında SASKİ ekipleri altyapı çalışmalarına başladı.

Sakarya'da kampüs yolunda çalışmalar başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kampüs Yolu’nda başlatılan projede asfalt çalışmaları başladı. SASKİ’nin modern altyapı ile buluşturduğu güzergâhta asfalt işlemlerinin ardından ışıklandırma, peyzaj ve yaya yolu ile ilgili adımlar atılacak.

Sakarya Kocaali'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Kocaali’de başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Esentepe İçmesuyu Projesi'nde çalışmalar başladı!

Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların başladığını açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Yaklaşık 2,5 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçen proje ile 13 mahalleye sağlıklı içmesuyu kesintisiz bir şekilde ulaşacak” dedi.

Sakarya'da 4. İsale Hattı çalışmaları devam ediyor!

İsale kaynaklı su kesintilerine kesin çözüm getirecek çelik hatta çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Tünel betonlama ve hat döşeme çalışmalarımız devam ediyor. " dedi..

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Proje 11 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Zeki Toçoğlu altyapı çalışmalarını inceledi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'ten bilgi aldı.

SASKİ Tarımsal Sulama projesinde çalışmalar sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından kısa bir süre önce temeli atılan Tarımsal Sulama projesinde çalışmalar sürüyor. Proje ile Sakarya Nehri'nin doğusunda 10 bin dönümlük tarım arazisinin sulanması sağlanacak...

SASKİ çalışmaları Haberi

SASKİ çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen oturumda meclis üyeleri ilave 2 madde ile 72 gündemi karara bağladı. Büyükşehir Meclisi ayrıca Ağustos ayında meclisin tatile girmesini de oy birliği ile kabul etti. 


270 Milyonluk Yatırım 

Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilen 21 madde kapsamında SASKİ, şehir genelindeki alt yapı yatırımları için 270 Milyon TL'lik kredi yetkisi aldı. Konu ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'da sağlam altyapı sorunsuz içmesuyu hedefiyle çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 


Türkiye'ye Örnek Olacak 

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; "Bugün Büyükşehir Meclisi'nde toplam değeri 270 Milyon TL olan altyapı ve içmesuyu yatırımları için kredi talebi alındı. Bu kapsamda Akyazı, Kaynarca,...