09 / 05 / 2024

SASKİ içmesuyu projeleri

SASKİ içmesuyu projeleri

SASKİ’nin başlattığı içmesuyu projesi bölgede yaşayan vatandaşlarda büyük memnuniyet yarattı. Muhtarlar, 13 mahallenin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

SASKİ içmesuyu projelerini 19 Mart'ta tanıtacak!

SASKİ yeni dönem içmesuyu projelerini AKM’de düzenleyeceği programla tanıtacak. Hayata geçirilecek 40 Milyon TL’lik yatırım kapsamında 230 kilometre içmesuyu hattı, 3 içmesuyu arıtma tesisi ve 13 içmesuyu deposu daha inşa edilecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Düzbağ İçmesuyu Projesi'nin temeli bugün atılıyor!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan “Düzbağ İçmesuyu Projesi”nin temeli bugün atılacak. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya'da 47 mahallenin altyapı ihalesi yapıldı!

SASKİ tarafından Geyve ve Taraklı ilçelerine bağlı 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ihale gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

SASKİ içmesuyu projeleri Haberi

SASKİ içmesuyu projeleri


SASKİ’nin Esentepe Bölgesi’nde başlattığı içmesuyu projesi bölgede yaşayan vatandaşlarda büyük memnuniyet yarattı. Muhtarlar, 13 mahallenin içmesuyu geleceğini garanti altına alacak yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından 2,5 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Esentepe İçmesuyu Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Serpan’a bağlı Esentepe, Aşağıdereköy, Çubuklu, Dağyoncalı, Yukarıdereköy, Kazımpaşa, Selahiye, Kuruçeşme, Mahmudiye, Yeşilköy, Beşevler, Meşeli ve Kızılcıklı Mahalleleri için projelendirilen 11 kilometrelik içmesuyu hattının 2,5 kilometresi tamamlandı. SASKİ yetkilileri projede çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini açıklarken, bölge muhtarları çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti.


Esentepe’nin içmesuyuna garanti

Esentepe Mahallesi Muhtarı Alaybey Köse, “Geçtiğimiz günlerde katıldığımız toplantıda Esentepe İçmesuyu Projesi ile ilgili SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’ten bilgi almıştık. Toplantının ardından...