20 / 05 / 2024

SASKİ Karasu Şube Müdürlüğü nerede

SASKİ Karasu Şube Müdürlüğü nerede

SASKİ Karasululara daha hızlı ve iyi hizmet verebilmek için Karasu’da Şube Müdürlüğü kurdu. Yalı Mahallesinde hizmete giren Şube Müdürlüğü’nde abonelik işlemleri, tahsilat işlemleri gibi tüm işlemler yapılıyor...

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya Karasu'ya 70 milyonluk altyapı yatırımı!

Yeni büyükşehir yasasının ardından SASKİ hizmet sınırlarına dâhil olan Karasu ilçesinde altyapı çalışmalarındaki memnuniyet her geçen gün artıyor.

Sinop'ta Karasu Çayı için çalışmalar başlatıldı!

Konu ile ilgili bilgi veren DSİ 74. Şube Murat Güldoğan, "Karasu Çayı’nda teknik personelimize gerekli incelemeleri yaptırdık. Söz konusu alanlarda derenin taşkına sebep olduğunu gördük.

Sakarya Karasu’nun 16 mahallesine müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Karasu ilçesinde yeni bir içmesuyu çalışmasını daha başlattı. İlçeyi besleyen hatta yeni bir içmesuyu kaynağı ilave eden SASKİ, bölgedeki 16 mahalleye de kesintisiz içmesuyu ulaştıracak

SASKİ çalışmaları sürüyor!

SASKİ, Karasu ilçesinde yeni bir içmesuyu çalışmasını daha başlattı. İlçeyi besleyen hatta yeni bir içmesuyu kaynağı ilave eden SASKİ, bu çalışmayla bölgedeki 16 mahalleye de daha bol ve kesintisiz içmesuyu ulaştıracak.

Rüstem Keleş Karasu Atıksu Arıtma Tesisi hakkında bilgi verdi!

11 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Karasu'da inşa ettiğimiz arıtma tesisiyle ilçenin atık suları arıtılacak" dedi

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Karasu Atıksu Arıtma Tesisi yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Proje 11 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor.

Sakarya Karasu'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Karasu'da inşa edilen Atıksu Antma Tesisindeki çalışmaları inceleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, "11 Milyon TL'lik yatırımla inşa edilecek tesis ile Karasu ve Karadeniz'in kirlenmesi önlenecek" dedi.

Karasu Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Karasu’da inşa edilen Atıksu Arıtma Tesisindeki çalışmaları inceleyen SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “11 Milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek tesis ile Karasu ve Karadeniz’in kirlenmesi önlenecek” dedi.

Sakarya Karasu’ya arıtma tesisi inşa edilecek!

Karasu’nun su sorunu için dört yeni su kuyusunun açıldığını ifade eden SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu’ya ileri teknoloji içmesuyu arıtma tesisi kazandırmak için de çalışmaların sürdüğünü belirtti.

SASKİ Karasu Şube Müdürlüğü hizmete girdi!

SASKİ Karasululara daha hızlı ve iyi hizmet verebilmek için Karasu’da Şube Müdürlüğü kurdu. Yalı Mahallesinde hizmete giren Şube Müdürlüğü’nde abonelik işlemleri, tahsilat işlemleri gibi tüm işlemler yapılıyor...

Halk Bankası iki şube daha açtı!

Türkiye Halk Bankası A.Ş, Osmaniye ve Çanakkale Ayvacık' ta iki yeni şube açtı. Halk Bankası' nın yeni açılan şubelerinin adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Adese AVM Bolu'da şube açıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Adese AVM Bolu Beşkavaklar Mahallesi Necdet Gören Caddesi üzerinde bir şube açılışı daha gerçekleştiriyor...

SASKİ Karasu Şube Müdürlüğü nerede Haberi

SASKİ Karasu Şube Müdürlüğü nerede


Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Karasu Şube Müdürlüğü hizmete alındı.


SASKİ Karasululara daha hızlı ve iyi hizmet verebilmek için Karasu’da Şube Müdürlüğü kurdu. Yalı Mahallesinde hizmete giren Şube Müdürlüğü’nde abonelik işlemleri, tahsilat işlemleri gibi tüm işlemler yapılıyor. Vatandaşlar, Yalı Mahallesi, Ankara Caddesi 167’nci Sokak’ta açılan yeni Şube Müdürlüğü’nde SASKİ ile ilgili işlemlerini pratik bir şekilde halledebilecek.




Sakarya...