28 / 04 / 2024

satılık arsa yenişehir mersin

satılık arsa yenişehir mersin

Mersin'de bulunan arsanın bedeli 1 milyon 566 bin lira olarak belirlendi. Arsa 17 Temmuz 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Diyarbakır Yenişehir'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesinede yer alan arsayı 31 milyon 181 bin 980 TL'ye satıyor...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Mersin'de 7.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Menteş Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 997 bin 496 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için birinci satış günü 15 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Kayseri Büyükşehir'den 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi ilçesi, Gesi mahallesinde yer alan arsayı ihale ile satılıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek...

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kahramanmaraş'ta 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Nevşehir Belediyesi'nden 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Nevşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Seferihisar'da 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Seferihisar'a bağlı Sığacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da gerçekleşecek...

satılık arsa yenişehir mersin Haberi

satılık arsa yenişehir mersin


Mersin Yenişehir ilçesinde bulunan 19 bin metrekarelik alana sahip arsanın bedeli 1 milyon 566 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 17 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlan detayı için