13 / 06 / 2024

satılık bursa merkez

satılık bursa merkez

Bursa Merkez'in Çekirge Mahallesinde bulunan gayrimenkulün değeri 1 milyon 768 bin lira olarak belirlendi. Açık arttırma usulü ile yapılacak olan gayrimenkulün satışı 21 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Merkez Kemerburgaz satılık daire!

Kemeroğlu Yapı imzasıyla inşa edilen Merkez Kemerburgaz projesinde satışlar başladı. Merkez Kemerburgaz satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. İşte tüm merak edilenler...

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık!

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık daireler için kura çekilişi 12 Mayıs 2016'dır.

Mardin Merkez Nur TOKİ Evleri satılık!

Mardin Merkez Nur TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 85 bin 46 TL'den başlıyor. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar için 240 ay vade avantajı sağlanıyor.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık!

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık ev fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.

Bahçeşehir Merkez Evleri satılık!

Bahçeşehir Merkez Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ocak ayında satışa sunulması planlanan proje 25 bin 920 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Projede 650,48 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

satılık bursa merkez Haberi

satılık bursa merkez

Bursa Merkez'in Çekirge Mahallesinde yer alan gayrimenkul 1 milyon 768 bin liraya satılıyor. Açık arttırma usulü ile satışı yapılacak olan gayrimenkulün ilk satış günü 21 Ekim 2013, ikinci satış günü ise 15 Kasım 2013 olarak belirlendi.


Aytrıntılı bilgi için