27 / 04 / 2024

Satılık Lübbe Köyü

Satılık Lübbe Köyü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, tarihi antik çağlara kadar uzanan ve kamuoyunda ' satılık köy ' olarak anılan Lübbey Köyü, kaderine terk edildi.

O ilde 1 adet arsa ile 2 adet arazi 8 taksit imkanıyla satılıyor! Büyük fırsat! 

Şırnak Silopi Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak ve Karaköy Köyü'nde yer alan 1 adet arsa ile 2 adet ham toprak araziyi 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın baget küpeler 1.590 TL'den başlıyor! Üstelik yüzde 20 indirim! Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Koçak altında altın baget küpeler 1,590 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Üstelik yüzde 20 indirim fırsatı da sunuluyor. Peki Koçak'ta altın baget küpeler kaç lira? İşte Koçak altın 27 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Yılda 1.4 milyon konut satılıyor, büyümenin neresi sanal?

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Yıldırım, "1 milyon 450 bin konut satılıyor 1 yılda. Neresi sanal?" dedi...

Lev Troçki'nin Büyükada'daki evi satılıyor!

Lev Troçki'nin İstanbul Büyükada'da sürgünde iken oturduğu ev satılıyor. 150 yıllık bina için 12 milyon lira isteniyor.

İzmir'de Lübbe Köyü turizm adına satılığa çıkarıldı!

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, tarihi antik çağlara kadar uzanan ve kamuoyunda ' satılık köy ' olarak anılan Lübbey Köyü, kaderine terk edildi.

127 bin konut daha satılırsa satış rekoru kırılacak!

Kasımda konut satışları sadece yüzde 1.1 artsa da 2014 için rekor umudu bitmedi. Aralıkta 127 bin konut satılırsa dalgalı yılda tarihi rakam görülebilir..

1936 yılında Ortaköy'de 226 metrekare arsanın yarı hissesi 62 liraya satılıkmış!

1936 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda, Beyoğlu Sakız Ağacı Sokak'ta bir evin yarı hissesi bin 883 liraya satılıkmış. Yeniköy Köybaşı Caddesi'nde bir arsanın yarı hissesi 102 liraya satılıkmış.

Eminem'in Detroit'te yaşadığı ev açık artırma ile satılıyor!

Eminem'in, çocukluk ve gençlik yıllarının geçtiği Detroit'teki ev, açık artırma ile satılıyor. 60 yıllık olan, kısmen döşeli ev için açılış fiyatı ise sadece 1 dolar...

West Blocks satılık daire!

West Blocks satılık daire fiyatları kapsamında son bir adet kalan 1 oda 1 salon daire 300 bin TL'den satılıyor. Büyükçekmece West Blocks Evlerinde teslimler hemen yapılıyor...

Kurtköy Dumankaya Flex satılık!

Kurtköy Dumankaya Flex satılık konutlardan 60 metrekare ile 80 metrekare 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 215 bin 500 TL ile 249 bin 500 TL arasında değişiyor

Kurtköy Mini Point satılık!

Anadolu Yakası Kurtköy Mini Point satılık dairelerden 45 metrekare ile 60 metrekare arasında değişen alanlara sahip 1+0 konut tiplerinin fiyatları 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Satılık Lübbe Köyü Haberi

Satılık Lübbe Köyü

Ödemiş ilçesinde, tarihi bir öneme sahip olan ve bölgede satılık köy olarak adlandırılan Lübbey Köyü ilgi bekliyor. Çamyaylada, kaderine terk edilen köy, adeta hayalet şehiri andırıyor. Köyde bugünlerde yaklaşık 10 kişi hayatını devam ettirirken, yaşayanların ise büyük çoğunluğu yaşlılardan oluşuyor. Lübbey Köyünü terk etmek istemeyen kişiler, bir hayat mücadelesi vererek geçimini ise tarımla sağlıyor. Köy, yılın belirli dönemlerinde ise fotoğraf ve belgesel tutkunlarının akınına uğruyor. Bölgeye gelen kişiler, kendi haline bırakılan ve hayalet şehri andıran köyün bir çok noktasını görüntüleyerek, tanıtımını yapmaya çalışıyor. 



HAYALET KÖYE TURİZME KAZANDIRILMASI TEKLİFİ 

Öte yandan bölgede yaşayanlar ve siyasi çevreler, Lübbey köyünün turizme kazandırılmasını istiyor. Ödemiş Belediye Meclisi'nde geçtiğimiz dönem görev alan yüksek mimar Mualla Akgün, köyün tarihi önemine dikkat çekti. Köyün turizme kazandırılması gerektiğini ifade...