25 / 05 / 2024

satılık sultanbeyli daire

satılık sultanbeyli daire

Sultanbeyli'de satışta olan 6 konut projesini mercek altına aldık. Fiyatlar 143 bin TL'den başlıyor 550 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri satılık daire!

İstanbul Sultanbeyli Gölbahçe Evleri satılık daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli satılık daire!

6 blokta 227 daireden meydana gelen Gölbahçe Evleri Sultanbeyli satılık daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2018 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sinpaş Liva satılık daire fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sinpaş Liva satılık daire fiyatları 445 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları!

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları daire alternatiflerine göre değişiklik gösteriyor. Seha Yapı imzası ile inşa edilen projede 1.077 adet konut bulunuyor.

Sultanbeyli İlkbahar Residence satılık!

Sultanbeyli İlkbahar Residence satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Arsa alanı 25 metrekareden oluşan projede ilk etap teslimlerinin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap satılık!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 304 adet daire yer alıyor. Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap satılık 2+1 daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Sarıçam İlimtepe Konutları satılık!

İlk etabında 156 adet dairenin yer aldığı proje 10 bin 706 metrekare arsa alanına yayılıyor. Sarıçam İlimtepe Konutları satılık fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor.

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İlkbahar Residance Sultanbeyli projesinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı yer alıyor.

Sultanbeyli İlkbahar satılık daire!

Sur Yapı imzası ile yükselen proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Sultanbeyli İlkbahar satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar satılık!

Sultanbeyli Sur Yapı İlkbahar satılık daire alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. 2 etap halinde hayata geçirilen projenin ilk etabı 304 adet daireden meydana geliyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satılık daire!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satılık daire fiyatları minimum 244 bin TL olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 97 - 157 metrekare arasında değişiyor.

Sultanbeyli Emlak Konut satılık daire!

Sultanbeyli Emlak Konut satılık daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 35 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım için 120 aya varan tüfe endeksli vade yapılıyor.

Sultanbeyli Emlak Konutları satılık daire!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Sultanbeyli Emlak Konutları satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projede 7 adet konutun satışı kura ile yapılacak.

satılık sultanbeyli daire Haberi

satılık sultanbeyli daire

1987 yılına kadar küçük bir mahalle olan Sultanbeyli, 1992 yılında ilçe statüsüne kavuşuyor. 15 mahallede toplam 298 bin 143 nüfusa sahip olan ilçe, kentsel dönüşüm projeleriyle hızla yeni kimliğine kavuşuyor. Gözle görünür bir gelişim sürecine giren Sultanbeyli'de markalı konut ve alışveriş merkezlerinin sayısı her geçen gün artıyor. 2009 yılında TEM bağlantı yollarının açılmasıyla inşaat yatırımcılarının dikkatini çekmeye başaran Sultanbeyli'de, şu anda satışta olan 6 markalı konut projesi yer alıyor. Bölgede Sinpaş GYO, By Group, Arsel Yapı, Yapı Yatırım gibi markalı konut üretici firmanın projesi bulunuyor. Sultanbeyli'nin yeni kimliğine yakışır bir şekilde yükselen 6 konut projesini mercek altına aldık. Bu projelerde daireler genellikle 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde oluşuyor. Fiyatlar ise İstanbul'un diğer ilçelerine göre daha uygun desek yanlış olmaz....