12 / 05 / 2024

satılık toki konutları aksaray

satılık toki konutları aksaray

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Aksaray'da hayata geçirilen 807 konutun, hak sahipleri kura ile belirlendi. 

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor. TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık fiyatları 99 bin 798 TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Meram Konutları satılık!

TOKİ Konya Meram Konutları satılık daire tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 180 ya da 240 ay taksit imkanı sunan projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek olan proje toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri 97,2 ile 171,17 metrekare arasında değişiyor. Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 7 bloktan meydana geliyor.

Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal Konutları satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev!

Kayaşehir Avrupa Konutları satılık ev büyüklükleri minimum 97,2 metrekare olarak tasarlandı. Toplam arsa alanı 44 bin 36 metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015!

TOKİ Adana Projesi'nde aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. İşte Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015 detayları...

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire!

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Yatırım bedeli 140 milyon TL olarak belirlenen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

İstanbul’daki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı!

Eylül 2015 Emlak Endeksi‘ne göre İstanbul’da satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı 3.353 lira ulaştı. Yıllık artış oranı ise yüzde 10’u buldu. Eylül 2015 itibariyle kiralık konutların metrekare ortalama fiyatı ise 21 TL.

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire!

Başakşehir Avrupa Konutları 1. Etap satılık daire tipleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Artaş İnşaat imzası ile yükselecek proje Evvel İstanbul'a komşu lokasyonda yer alacak.

satılık toki konutları aksaray Haberi

satılık toki konutları aksaray


Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen kura töreninde, başvurunun fazla olması dolayısıyla yoğunluk vardı.

TOKİ Proje Uzmanı Esin Kara Cenğiz, kura sonrasında açıklamalarda bulundu. Cenğiz,  bir aileye lazım olan tek şeyin sıcak bir yuva olduğunu belirterek, bugün verilecek 807 konutla birçok ailenin, bu imkana kavuşacağını dile getirdi.

Daha sonra TOKİ yetkilileri ve noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte, konut sahibi olanlar sevinirken, kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar ise üzüntü yaşadılar. Kura sonucunda 6 bin 779 başvuru sahibinden, 807'u konut almaya hak kazandı.