30 / 04 / 2024

satılık yarımada

satılık yarımada

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com’un en çok ilgi gören ilanları arasına Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan ve toplamda 5 bin m2’lik bir alana yayılan yarımada için 5 milyon 250 bin Euro isteniyor...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Topkapı Inİstanbul satılık konut!

Daire teslimlerinin 2018 yılı 2. yarısı olarak belirlenen proje toplam 3 bin 565 adet daireden meydana geliyor. Topkapı Inİstanbul satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Inİstanbul İş GYO Nef satılık ev!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Inİstanbul İş GYO Nef satılık ev teslimleri 2018 yılı 2. yarısında yapılacak.

İş GYO Inİstanbul satılık daire!

411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projenin lansmanı yarın yapılacak. İş GYO Inİstanbul satılık daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Life İzmir satılık daire!

Folkart Life İzmir satılık daire alanları 34 metrekare ile 153 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje yarın satışa sunulacak.

İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire!

Toplam 3 bin 565 adet daireden meydana gelen projede daireler 2018 yılının 2. yarısında teslim edilecek. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

İŞ GYO Nef Topkapı satılık!

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı ikinci yarısında yapılacak olan proje 412 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Başakşehir Vadişehir satılık!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön talep toplamaya devam eden proje yarın yapılacak lansman ile birlikte satışa çıkacak.

Kartal 101 Residence satılık!

Kartal 101 Residence satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Kartal E-5 Metro İstasyonu’na 400 metre uzaklıkta bulunan projenin lansmanı yarın yapılacak.

İstanbul Boğazı'nda 80 bin TL'ye satılık arsa!

Boğaziçi manzaları arsalar, 1978 yılında 80 bin liradan satılıyormuş... İstanbul Boğazı'nda satılık arsalara yarısı peşin, kalanı 24 vadeli ödeme ile sahip olunabiliyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

satılık yarımada Haberi

satılık yarımada

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformu sahibinden.com’un en çok ilgi gören ilanları arasına Antalya’dan verilen satılık yarımada ilanı eklendi. Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan ve toplamda 5 bin m2’lik bir alana yayılan yarımada için 5 milyon 250 bin Euro isteniyor. 


Yarımadanın ruhsatının alındığını ve projesinin de hazır olduğunu belirten ilan sahibi Aydın Çakır, Antalya Gazipaşa Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunan yarımadanın doğası ve konumunun benzersiz olduğunu iddia ediyor. Çakır, taş duvar işlerinin tamamlandığını, ayrıca teraslama için herhangi bir işlem yapılmasına gerek olmadığını belirtiyor.


sahibinden.com’daki ilan sahibinden.com/142452179  linkinden...