30 / 04 / 2024

Satya İnşaat kimin

Satya İnşaat kimin

2005 yılından bu yana gayrimenkul sektöründe satış ve pazarlama alanında çalışan Yılmaz Aydoğan, müteahhitliğe soyundu.

Satya'nın geçici mühlet süresi 2 ay uzatıldı!

Satya markası ile tanınan Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin geçici mühlet süresi 2 ay daha uzatıldı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi 30 Kasım'da basına tanıtılacaktı ancak Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi.

Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi basına tanıtılıyor. Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da yapılacak. 

Satya İnşaat’ın PR ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Türkiye’nin yeni nesil inşaat şirketi Satya İnşaat’ı ekledi. MODD/group, inşaat sektöründeki güven olgusu ve mükemmeliyet anlayışını yeniden kurmak için yola çıkan Satya İnşaat ile anlaştı.

Satya Yayalar basın toplantısı 28 Nisan'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Satya Yayalar projesinin basın toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatlar!

Satya İnşaat Yayalar Pendik fiyatları 210 bin TL'den başlayarak değişiyor. Satya Yayalar projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Satya İnşaat kimin Haberi

Satya İnşaat kimin

Evrenin ilk dilinde güven ve dürüstlük anlamına gelen Satya adıyla şirket kuran Yılmaz Aydoğan, sektöre adım atma hikayesini şöyle anlattı: “Tuzla’da bir projenin satış işini üstlendik. Proje geliştiren ortaklar finansal durumlarının güçlü olduğunu söyledi. İşe başladık, ruhsat alınmıyor. Meğer ruhsat alacak paraları bile yokmuş. O projede zorlandık ama iskânı alıp evleri teslim edip sonuçlandırdık. Ben ‘bu işi  hakkıyla yapacağım’ dedim ve kendi şirketimi kurdum.”


500 MİLYAR DOLARLIK


İlk etapta 18 dairelik sonra 24 dairelik projeler yaptığını belirten Aydoğan, şimdi Tuzla ve Pendik’te 2 konut projesi için çalıştıklarını dile getirdi. 188 konutluk KriyaTime Tuzla’da satışları tamamlamak üzere olduklarını belirten Aydoğan, “Pendik’te ise 340 daire ve 25 ticari üniteden oluşan bir proje hayata geçireceğiz. 2 projemizin değeri 370 milyon lira. 100 bin metrekare...