15 / 05 / 2024

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi adresi

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi adresi

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Raşit Aygüneş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 23 Mart' ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Yeşiltepe Sokak' ta kuruldu.

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Arıtürk ve Fettullah Erko ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yıldırım ve Turkay Karataş ortaklığında kuruldu.

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyport Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Şentürk tarafından kuruldu.

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özku Proje Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsnü Öztürk ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu.

Baytek Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytek Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Teke tarafından kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söztürk Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gonca Öztürk tarafından kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi adresi Haberi

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi adresi

Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Raşit Aygüneş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Yeşiltepe Sokak'ta kuruldu. 


Saudtürk Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi iş konusu;·Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu ve gayrimenkul danışmanlığı yapmak.  ·Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. ·Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Her türlü dokuma mamullerinin, ham...