14 / 05 / 2024

sauna ve aerobik salonu

sauna ve aerobik salonu

Antalya'da yer alan sauna ve aerobik salonu ile düğün salonu satış memurluğundan ihaleye çıkıyor. Gayrimenkullerin toplam bedelleri 1 milyon 700 bin TL olarak belirlendi...

Dükkanlarını kapatan işletmeciler kira desteği bekliyor!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile tiyatro, sinema, konser salonları, düğün salonları, internet kafeler, nargile kafeler, çay bahçeleri, hamam, sauna ve spor merkezleri gibi tüm işletmeler koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatıldı...

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Yasin Savaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Erdal Acar ve Erdinç Acar imzasıyla kuruldu.

Antalya Belediyesi'nden kadınlara özel spor okulu!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, kent genelinde kadınlar için özel sabah sporu programı düzenledi. Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da ücretsiz step, plates ve aerobik kursu vermeye başladı.

Selective Blue: Hayata yeni bir adım her yere bir adım!

Açık hava sinemasından yüzme havuzuna, çocuk oyun parkından basketbol sahası, sauna ve buhar odasına oldukça fazla alternatifin bulunduğu Selective Blue'da her zevke ve ihtiyaca göre bir aktivite bulmak mümkün.

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kusun tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 2013. Sokak'ta kuruldu.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık!

Basın Ekspres Balance Güneşli satılık ofis alanları minimum 40 metrekare olarak tasarlandı. 6 blok halinde inşa edilen projede sauna ve buhar odaları gibi çeşitli sosyal alanlar yer alıyor.

Berrak Hayat Havuz Sauna İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berrak Hayat Havuz Sauna İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hayrettin Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Fantasia Seramik yeni nesil ürünleriyle teknoloji ve tasarımı harmanlıyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen ve birçok ihtiyaca cevap verebilen spa ve sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, terapi alternatifleri sunuyor.

Adana Hayal Park Yenilendi!

Çukurova Belediyesi’nin prestij tesisi Hayal Park, SPA, sauna ve fitness salonlarıyla A’dan Z’ye yenilendi. Belediye Başkanı Soner Çetin, zarar eden tesisleri zarar etmekten kurtardık" dedi.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Raife çiçek tarafıdan 20 bin TL sermaye ile 22Haziran 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

sauna ve aerobik salonu Haberi

sauna ve aerobik salonu
Antalya'da yer alan sauna ve aerobik salonu ile düğün salonu satış memurluğundan ihaleye çıkıyor. Antalya'da yer alan Sultan İnşaat'a ait sauna ve aerobik salonu satılıyor. Toplam bedeli 200 bin TL olarak belirlenen salonun ihalesi 17 Aralık tarihinde yapılacak.  Diğer gayrimenkul ise düğün salonu niteliğinde. Toplam bedeli 1 milyon 500 bin TL olarak belirlenen düğün salonunun ihalesi 17 Aralık 2012'de yapılacak. 


İhaleyi görüntülemek için