10 / 05 / 2024

Savaş Duman

Savaş Duman

Bir süre önce bakıma alınan Manisa 19 Mayıs Stadı'nda sona gelindi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakımı üstlenilen emektar stadın çimlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Manisa 19 Mayıs Stadı sözleşmesi feshedildi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, Manisaspor'un, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 10 yıllığına kiraladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kirasını ödemediği gerekçesiyle sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Emekli promosyonunda Eylül kampanyaları kaçmaz! Bankaların promosyon savaşı yine zirve yaptı!

Emekli promosyon savaşı hala devam ediyor. Bankalar Eylül promosyon ödemelerine güncelleme getirdi. İşte detaylar!

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram altını olan bile çabuk baksın! Altın fiyatlarında son dakika 2 Eylül 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri hafta son işlem gününde yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen toz duman oldu. Peki gram altın, çeyrek altın, yarın altın bugün ne kadar? Elinde 1 gram altını olanlar bile baksın! Son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatları toz duman oldu! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatları bugün resmen toz duman oldu.  Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları...

Savaş sonrası Rusya ekonomisi 180 derece döndü!

Rusya ekonomisi, tümü Ukrayna’ya açtıkları savaşla geçen ikinci çeyrekte bir önceki yıla göre yüzde 4 daraldı. Savaşın ve yaptırımların etkilerinin henüz çok yansımadığı ilk çeyreği yüzde 3,5 büyümeyle geçiren Rusya'nın keskin küçülmeyi gösteren son verileri ekonominin neredeyse 180 derece tersine d

Bankaların emekli promosyon savaşı bitmiyor! Çıta 8 bin TL’ye dayandı! Koşan alıyor!

Emekli promosyon yarışı bitmek bilmiyor. Bankalar emeklileri, kendi bünyesine katmak için promosyon savaşlarına devam ediyor. İşte detaylar!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, kimsenin bilmediği sırrı açıkladı! Büyük savaş!

Yeniçağ Gazetesi'nin ünlü yazarı ekonomist Remzi Özdemir bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Saray ile bankalar arasındaki gizli savaşı açıkladı.

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Şefik Duman tarafından kuruldu.

Savaş ülkeleri istemediği bir yere sürüklüyor! Yeniden palm yağına dönüş başladı

Rusya-Ukrayna savaşının devam ediyor olması tüm dünyada gıda krizinin yaşanmasına neden olurken, üreticiler hiç istemese de yeniden palm yağına yönelmek zorunda kalıyor. 

IMF Başkanı finansal krizin sinyalini verdi. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana en ağırı

Gıda krizi ve yükselen fiyatlar dünyada enflasyon krizini tetiklerken IMF’nin patronu Georgieva, dünyanın 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana verdiği en büyük krizi sınavını verdiğini dile getirdi. Bazı ekonomistler ise resesyondan söz etmeye başladı.

Savaş kıtlığı başladı! Ülkeden buğday çıkışını yasakladılar, artık göndermeyecekler

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, günlük hayatı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak Hindistan, ülkedeki buğday ihracatını yasakladı.

Türkiye’de araba almak hayal olacak, rekor zam geliyor! Rusya – Ukrayna savaşı otomotiv sektörünü vurdu

Korona virüs salgınının ardından otomotiv sektörüne bir darbe de Rusya- Ukrayna savaşı vurdu. Üretimde maliyet artışları, araç fiyatlarına da zam olarak dönecek. İşte otomobillere gelecek zam…

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

Savaş Duman Haberi

Savaş Duman

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman 19 Mayıs Stadyumunda çim ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Duman, Akhisar Belediyespor, Göztepe ve Manisaspor maçlarına ev sahipliği yapacak statla ilgili, "Manisa'ya Avrupa ve FIFA kurallarına uygun bir saha kazandırdık, umarım ve dilerim ki burada oynayacak olan takımlarımız şampiyonluklar kazanırlar" dedi. 


Sabah...