28 / 04 / 2024

Savaş Erkan

Savaş Erkan

Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Savaş Erkan Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Avcılar'da kuruldu.

Savaş Ay'ın Bodrum'daki yazlığı kardeşleri birbirine düşürdü!

2013 yılında hayatını kaybeden araştırmacı gazeteci Savaş Ay'ın Bodrum'daki yazlığı aileye birbirine kattı. Yazlık, baba bir anne ayrı iki mirasçı kardeşi, karşı karşıya getirdi. 

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ahmed K. Al-Rubaye tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İngiltere'de ikinci dünya savaşından kalma binayı görenler şok oldu!

İngiltere Essex'de İkinci Dünya savaşından kalma paslanmış yapı lüks beş yatak odalı müthiş bir ev haline geldi. Görenler gözlerine inanmadı.

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Musul'da savaşan Iraklı komutanlara arsa verilecek!

Irak ordusunun, Musul'da savaştırmak için asker bulma sıkıntısı çekiyor. Bunun üzerine Ninova İl Meclis Başkanı Kiki yeni bir formül geliştirdi.

Bosna Savaşı'nda hasar gören camiler küllerinden doğuyor!

Bosna'daki savaşta yıkılan camiler camiler, başta Türkiye olmak üzere Suudi Arabistan, Malezya, Endonezya ve İran gibi ülkelerin de verdiği destekle küllerinden doğuyor.

Balıkesir Savaştepe'ye modern pazar yeri!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Savaştepe Kanalizasyon Şebeke ve Su Arıtma Tesisi ile Pazaryeri'nin temeli atıldı.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Savaş Gülser İzmir Torbalı'da 2. ofisini açtı!

Emlak sektöründe faaliyet gösteren Savaş Gülser, ikinci emlak ofisini İzmir Torbalı'da açtı. Gülser, 7 yıldır bu sektörde olduklarını belirtti.

Gürcistan'da ABD ile savaş eğitim merkezi inşa edilecek!

Gürcistan Savunma Bakanı Levan İzoria yaptığı açıklamada Güvenlik Hazırlığı Programı"na başlayacaklarını ve bu çerçevede ülkesinde ABD ile savaş eğitim merkezi inşa edeceklerini söyledi

TOKİ'den Ali Erkan Çopur'a ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ali Erkan Çopur'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Savaş Erkan Haberi

Savaş Erkan

Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Savaş Erkan Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda metalden kapı, pencere ve bunların kasaları ile kapı eşiklerinin perakende ticareti (çelik kapı dahil) 


Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Avcılar, Gümüşpala Mahallesi, E/5 Yan Yol,...