04 / 05 / 2024

Savaş Gülser İzmir Torbalı'da 2. ofisini açtı!

Savaş Gülser İzmir Torbalı'da 2. ofisini açtı!

Emlak sektöründe faaliyet gösteren Savaş Gülser, ikinci emlak ofisini İzmir Torbalı'da açtı. Gülser, 7 yıldır bu sektörde olduklarını belirtti.



İzmir Torbalı'nın lokomotifi olan inşaat sektöründe, yeni gelişmeler ve yatırımlar yapılıyor. Uzun yıllar Torbalı'da bu sektörde faaliyet gösteren Savaş Gülser, geçtiğimiz günlerde yeni bir yatırımla emlak ve gayrimenkul danışmanlığı ofisini hizmete açtı. Merkezi Ayrancılarda bulunan Mühür Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık ofisinin Torbalı şubesi, Tepeköy Mahallesi 3024 Sokak'ta SGK binası arkasında faaliyete geçti. Mühür Emlak, Gayrimenkul ve Danışmanlık, kurumsal yapısıyla dikkat çekiyor. 7 yıldır bu sektörde olduklarını ifade eden Savaş Gülser, "Firma olarak, ciddi, güvenilir ve kurumsal bir hizmet vereceğiz. Güven unsuruna dayalı hizmetimiz ile sektörde farkımızı ortaya koyacağız" dedi. 


AYRANCILARIN MARKASI 

Son 17 yıldır büyük bir sıçrayışın yaşandığı inşaat sektörü, Torbalı'nın gelişimine büyük katkı sağladı. Yılda ortalama 6 bine yakın evin satıldığı ilçede yüzlerce müteahhit faaliyet gösteriyor. İnşaat sektörü, müteahhitlerin yanı sıra birçok iş kolunun gelişmesini ve işletme sayısının artmasına neden oldu. Bunların başında da emlakçılar geliyor. Sayıları gün geçtikçe artan emlakçılar, verdikleri hizmetlerle ev, arsa, tarla gibi gayri menkullerin satışını gerçekleştiriyor. Savaş Gülser, "Ciddi ve güvenilir kimliğimizle, sektörde ön plana çıkacağız. Güler yüzlü hizmetimizin yanı sıra emlak danışmanlığıyla da dikkat çekeceğiz. Ayrancılar'da zaten ciddi bir müşteri kitlemiz vardı. Torbalı'da da bu potansiyel zaten var. Hem alıcı hem de satıcı düzeyindeki müşterilerimiz için ikinci ofisimizi hizmete açtık" şeklinde konuştu. 


MÜŞTERİ ODAKLI HİZMET 

Arsa, tarla, sanayi imarlı arazi, büyükbaş-küçükbaş ve kanatlı hayvan çiftlikleri, zeytinlik, bağ, bahçe, daire, fabrika ve depo gibi her türlü taşınmaz ürünün satışını gerçekleştiren kuruluş, geniş bir müşteri portföyüne sahip. Emlak alım satımından ziyade, müşterinin isteklerini yerine getirmeyi hedefleyen gayrimenkul şirketi hem yatırımcıya hem de satıcıya kar ettirerek satış gerçekleştiriyor. Müşterilere doğru ürünü doğru zamanda satmak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Gülser: "Öncelikle müşterilerimizin kriterlerine uygun aradığı taşınmazı belirliyoruz. Araştırmalarımız neticesinde bu kriterlere uygun yer varsa, irtibata geçip bilgilendiriyoruz. Yoksa bile bu kriterlere yakın tercihleri sıralıyoruz. Dürüstlük ve şeffaflık ilkesiyle başarıyı yakaladık. Emlakçılık anlayışını tamamen değiştirerek, müşteri odaklı çalışıyoruz" dedi.



Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön