02 / 05 / 2024

İzmir Torbalı'da emlak piyasası canlı!

İzmir Torbalı'da emlak piyasası canlı!

İzmir Torbalı'da 2 yıldır faaliyet gösteren Yatırım Emlak'ın sahibi Hasan Kevzenoğlu, emlak sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. Yatırım Emlak olarak hizmet veren firma, emlak sektöründe adından sıkça söz ettiriyor.



İzmir Torbalı'da 2 yıldır Yatırım Emlak olarak hizmet veren firma, emlak sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. Kısa sürede emlak sektörü üzerine kendisini geliştiren firmanın 4 yıllık emlakçı olan sahibi Hasan Kevzenoğlu. Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi Cengiz Topel Ortaokulu sokağında müşterilerine hizmet veriyor. Kevzenoğlu. Torbalı halkına ev, dükkan, arsa. tarla, bahçe alım satım ve kiralama konularında yardımcı oluyor. Kısa sürede sektörün önemli kuruluşları arasına giren Yatırım Emlak, Torbalı halkının güvenini kazandı. 


TORBALI'YI TERCİH EDİYORLAR 

Emlakçılık kolay bir meslek haline geldiği için çok fazla tercih edilmeye başlandığını ifade eden Kevzenoğlu, "İnşaat sektöründeki son yıllardaki bu hızlı artış yeni binaların yapılmasına neden oldu. Alım ve satım işi her geçen gün artıyor. Torbalı'da her gün çok sayıda yeni bina yükseliyor. Torbalı İzmir'de çok sayıda insanın ilgisini çekmeye başladı. İzmir'den insanlar yatırım için Torbalı'ya gelip ev ve arsa alıyorlar. Böyle olunca da talep çok fazla artıyor. Şehir hayatından sıkılan da kendisini Torbalı'nın doğal güzellikleri ile ünlü köylerine atıyor. Bizde gelen talebe en iyi şekilde karşılık verebilmek adına çaba sarf ediyoruz" şeklinde konuştu. 


ERTUĞRUL YİNE GÖZDE YATIRIM 

Emlak firmasının sahibi Hasan Kevzenoğlu. "Torbalı'nın en pahalı bölgesi Ertuğrul ve Sadık İleri Bulvarı. Burada bulunan evlerin fiyatları eski ve yeni yapılara göre farklılık gösteriyor. Eski yapıların satış fiyatları son 4 ay içerisinde yine artış göstererek 80 bin lira ile 110 bin lira arasında değişirken, yeni yapılarda 130 bin liradan 320 bin liraya kadar ev bulabilmek mümkün. Bu bölgedeki kira fiyatları ise  İzmir  merkezini aratmayacak derecede. Yine eski binalarda fiyatlar 400 ila 600 lira arasında değişirken yeni ve lüks binalarda 650 ile 950 lira arasında değişen kiraları görebilmek mümkün. Ertuğrul Mahallesi'ııde fiyatların en pahalı olduğu noktalar Sadık İleri Bulvarı ve Kazım Dirik Caddesi. Son dönemde Mithatpaşa Caddesi'ndeki evlerinde fiyatında büyük bir artış söz konusu. Mithatpaşa Caddesindeki fiyatlarda neredeyse Kazım Dirik ile aynı fiyata geldi" dedi. 


Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön