15 / 05 / 2024

Hasan Kevzenoğlu kim

Hasan Kevzenoğlu kim

İzmir Torbalı'da 2 yıldır faaliyet gösteren Yatırım Emlak'ın sahibi Hasan Kevzenoğlu, emlak sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. Yatırım Emlak olarak hizmet veren firma, emlak sektöründe adından sıkça söz ettiriyor.

Ev sahibi - kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim?

Kiracılar ve ev sahipleri arasında yaşanan gerilim her geçen gün daha da artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir paylaşım yaptı. Peki ev sahibi kiracı kavgasında haksız ve suçlu olan kim? İşte o sorunun yanıtı...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Maha Group Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Limited Şirketi Ümraniye'de Hasan Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Yakacık'ta Hasan Demircioğlu tarafından kuruldu.

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1954 Ayvazlar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet ayvazoğlu ve Hasan Ayvazoğlu ortaklığında kuruldu.

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreçber Ve Hasanoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Reçber ve İbrahim Turgut tarafından kuruldu.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Hasan Kevzenoğlu kim Haberi

Hasan Kevzenoğlu kim

İzmir Torbalı'da 2 yıldır Yatırım Emlak olarak hizmet veren firma, emlak sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. Kısa sürede emlak sektörü üzerine kendisini geliştiren firmanın 4 yıllık emlakçı olan sahibi Hasan Kevzenoğlu. Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi Cengiz Topel Ortaokulu sokağında müşterilerine hizmet veriyor. Kevzenoğlu. Torbalı halkına ev, dükkan, arsa. tarla, bahçe alım satım ve kiralama konularında yardımcı oluyor. Kısa sürede sektörün önemli kuruluşları arasına giren Yatırım Emlak, Torbalı halkının güvenini kazandı. 


TORBALI'YI TERCİH EDİYORLAR 

Emlakçılık kolay bir meslek haline geldiği için çok fazla tercih edilmeye başlandığını ifade eden Kevzenoğlu, "İnşaat sektöründeki son yıllardaki bu hızlı artış yeni binaların yapılmasına neden oldu. Alım ve satım işi her geçen gün artıyor. Torbalı'da her gün çok sayıda yeni bina yükseliyor. Torbalı İzmir'de çok sayıda...