27 / 04 / 2024

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...



Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. 

Hasan Rahvalı, 1944 yılında Ağaoğlu Şirketler Grubu’na mali işler koordinatörü olarak katıldı ve 2000 yılına kadar çeşitli görevler üstlendi. 

79 yaşında olan Rahvalı, şimdi portföy yönetimi ve gayrimenkul yatırım fonu alanlarında çalışmalar yapmayı planlıyor. 

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu ndan ayrıldı!

HASAN RAHVALI KİMDİR? 

Hasan Rahvalı, 1944 yılında Balıkesir’de doğdu. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni tamamlayan Rahvalı, 1985-1988 yıllarında Hürriyet Ofset Matbaacılık ve Gazetecilik A.Ş.’de muhasebe müdürlüğü ve Avrasya Danışmanlık A.Ş.’de Genel Müdürlük görevlerini üstlendi. 

1988'de Ağaoğlu Şirketler Grubu’na mali işler koordinatörü olarak katılan Hasan Rahvalı, şirkette 2000 yılına kadar çeşitli görevler üstlendi. Rahvalı, bu tarihten sonra Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda CEO olarak çalışmaya devam etti.  

Hasan Rahvalı, eğitim, kültür ve sosyal amaçlı çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyesi ve başkanlık görevleri üstlenirken, aynı zamanda geçmiş dönemlerde İstanbul İnşaatçılar Derneği yönetim kurulu üyeliği de yaptı. 

Evli ve dört çocuk babası olan Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu’nun sağ kolu olarak biliniyordu. 2000 yılında Ağaoğlu Grup ile bir ayrılık yaşayan Hasan Rahvalı, 2005 yılında şirkete geri dönerek, bu durumun kendisini tamamen Ağaoğlu Şirketlerine bağlı hissetmesi ile ilgili olduğunu belirtmişti. 

Rahvalı, şu anda da Kabataş Eğitim Vakfı mütevelli heyet Üyesi ve Konutder Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği kurucu üye ve Yönetim Kurulu Üyesi. 

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Batı Ege Gayrimenkul'un halka arzı başladı

Bakan Şimşek açıkladı: 2024'te ÖTV ve KDV gibi vergilerde artış olacak mı?


Geri Dön