29 / 04 / 2024

Özlem Optik Ankara'da 2. şubesini açtı!

Özlem Optik Ankara'da 2. şubesini açtı!

11 yıldan bugüne kadar hizmet veren Özlem Optik, Ankara'da 2'nci şubesini açtı. Geçtiğimiz günlerde Ankuva AVM'de Ankaralıların hizmetine açılan Özlem Optik, güler yüzlü personeliyle Kırıkkale ve Ankaralılara hizmet veriyor.




11 yıldan bugüne kadar hizmet veren Özlem Optik Ankara'da 2'nci şubesini açtı. Geçtiğimiz günlerde Ankuva AVM'de Ankaralıların hizmetine açılan Özlem Optik, güler yüzlü personeliyle Kırıkkale ve Ankaralılara hizmet veriyor. 


KIRIKKALE'DEN SONRA ANKARA'NIN HİZMETİNDE 

Yıllardır Kırıkkale'de hizmet veren ve adından sıkça söz ettiren Özlem Optik,  Ankara  Bilkent'te 2'nci şubesini hizmete açtı. Düzenlenen görkemli tören ile konuklarını kapıda karşılayan Optisyen Özlem Akbal, yıllardır Kırıkkale'ye hizmet verdiklerini ve bugünden sonra da Ankara'da Ankaralılara hizmet vereceklerini söyledi. Açılışlarına katılan herkese teşekkür eden Akbal, "İşyerimizde bulunan ürünler Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olup, SGK, Bağ-Kur ve tüm resmi kurumlar ile anlaşmalıdır" dedi. 


KALİTENİN ADRESİ 

Akbal, "İşyerimizde gözlük yapımı için kullanılmak üzere teknolojinin son cihazları bulunmaktadır. 

Mevcut işyerimizdeki cihazlarımızla cam kesme, cam ölçme, odaklama, çerçeve, şablon çıkarma ve benzeri işlemlerin hepsini yapabiliyoruz. Bu konuda hiçbir eksiğimiz yok. Son derece kaliteli bir hizmet vermekteyiz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, katılımcılara ikramlarda bulunuldu. 


Ankara İl Gazetesi


Geri Dön