13 / 05 / 2024

Özlem Optik ankara

Özlem Optik ankara

11 yıldan bugüne kadar hizmet veren Özlem Optik, Ankara'da 2'nci şubesini açtı. Geçtiğimiz günlerde Ankuva AVM'de Ankaralıların hizmetine açılan Özlem Optik, güler yüzlü personeliyle Kırıkkale ve Ankaralılara hizmet veriyor.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Ankara Yaylaşehir'de kat karşılığı teklif daveti yayınlandı!

Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği Ankara Gölbaşı'ndaki Yaylaşehir projesinin kat karşılığı teklif davetini yayınladı.

Ankara Yaylaşehir projesi 10 bin konutluk olacak!

Ankara’da 3 bin kişilik seçkin üyesi ile 46 kooperatiften oluşan 10 bin konutluk Yaylaşehir projesi, Başkent Özlem Konut Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından yönetiliyor...

Samsun-Ankara tren hattı 700 kilometre kısalacak!

Samsun-Ankara Hızlı Tren Projesi ile ilgili yerinde gözlem yapmak amacıyla Ankara-Konya Hızlı Tren seyahati yapan medya temsilcileri, ilgili gözlemlerini sabah kahvaltısında Samsun Valisi İbrahim Şahin’e aktardı.

Özlem Optik Ankara'da 2. şubesini açtı!

11 yıldan bugüne kadar hizmet veren Özlem Optik, Ankara'da 2'nci şubesini açtı. Geçtiğimiz günlerde Ankuva AVM'de Ankaralıların hizmetine açılan Özlem Optik, güler yüzlü personeliyle Kırıkkale ve Ankaralılara hizmet veriyor.

Dünyanın en büyük Durance butiği Ankara 'da açıldı!

Durance'ın dünyada mekân kokuları alanında lider markalardan biri olduğunu dile getiren Özlem Oktar Varoğlu, yeni butikleriyle ilgili duygularını şöyle ifade etti: "Durance Türkiye olarak Ankara'daki ikinci butiğimizi açmaktan mutluluk duyuyoruz"

Özlem Akarsu Çelik: Kentsel değil rantsal dönüşüm!

Özlem akarsu Çelik; Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticilerinden Tezcan Karakuş Candan, bu işleri iyi bilen, meslek odasının sorumluluk alanları konusunda tecrübeli bir isimdir. Afet Yasası ve kentsel dönüşüm tartışmalarını kendisiyle konuştuk

Ankara'da icradan 185 bin TL'ye satılık 2 konut!

Ankara Gayrimenkul Satış 22. İcra Müdürlüğü, Ankara İli, Keçiören İlçesi, Eltik Mahallesi 224. sokak 38 kapı nolu Kardelen Apartmanı'nda  ile şžehit Kubilay Mahallesi, Özlem Caddesi, 1697. sokak 108 kapı nolu Nisa Apartmanı içerisindeki 2 konutu satışa su

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

Özlem Optik ankara Haberi

Özlem Optik ankara


11 yıldan bugüne kadar hizmet veren Özlem Optik Ankara'da 2'nci şubesini açtı. Geçtiğimiz günlerde Ankuva AVM'de Ankaralıların hizmetine açılan Özlem Optik, güler yüzlü personeliyle Kırıkkale ve Ankaralılara hizmet veriyor. 


KIRIKKALE'DEN SONRA ANKARA'NIN HİZMETİNDE 

Yıllardır Kırıkkale'de hizmet veren ve adından sıkça söz ettiren Özlem Optik, Ankara Bilkent'te 2'nci şubesini hizmete açtı. Düzenlenen görkemli tören ile konuklarını kapıda karşılayan Optisyen Özlem Akbal, yıllardır Kırıkkale'ye hizmet verdiklerini ve bugünden sonra da Ankara'da Ankaralılara hizmet vereceklerini söyledi. Açılışlarına katılan herkese teşekkür eden Akbal, "İşyerimizde bulunan ürünler Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı olup, SGK, Bağ-Kur ve tüm resmi kurumlar ile anlaşmalıdır" dedi. 


KALİTENİN ADRESİ 

Akbal, "İşyerimizde gözlük yapımı için kullanılmak üzere teknolojinin son cihazları bulunmaktadır. 

Mevcut işyerimizdeki cihazlarımızla cam kesme, cam ölçme, odaklama, çerçeve, şablon çıkarma ve benzeri işlemlerin hepsini...