08 / 07 / 2024

Savaş Özaydemir sanayi dönüşüm

Savaş Özaydemir sanayi dönüşüm

Eskişehir önemli bir sosyoekonomik evrim geçirdi. Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Şehirdeki büyük dönüşümün son yıllarda daha çok hissedildiğini söyledi..

Teshy İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teshy İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Özgün tarafından kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çolak tarafından kuruldu.

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Nys Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nys Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Savaş tarafından kuruldu.

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Yıldız tarafından kuruldu.

Ygt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Akkaya tarafından kuruldu.

Kuzey1 İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey1 İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Köçer tarafından kuruldu.

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suwen İnşaat Boya Hırdavat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataş Yönetim İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Savaş Ataş tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Savaş Özaydemir sanayi dönüşüm Haberi

Savaş Özaydemir sanayi dönüşüm

DÜNYA ekonomisi son 40 yıllık dönemde önemli sanayileşme hamlesi yaparken, Eskişehir de önemli bir sosyoekonomik evrim geçirdi. Şehirdeki büyük dönüşümün son yıllarda daha çok hissedildiğini kaydeden Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, artan ticaret, teknolojinin hayatımıza daha fazla nüfuz etmesi, e-ticaretin hızla yaygınlaşması ve yeni ileri teknolojilerin ortaya çıkması bakımından büyük bir değişimin yaşandığı en önemli tarihsel dönemlerden birini yaşadıklarını söyledi. 


HIZLI BİR GELİŞME TRENDİ VAR

Eskişehir'in uzun yıllar kamu sanayi , yatırımları ve bazı özel sektör yatırımlarının karşılıklı etkileşimiyle geliştiğine dikkat çeken Özaydemir, Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) 1968 yılında kurulmasının, ardından 1973 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk arsa tahsislerinin yapılmasıyla hızlı bir gelişme trendine girdiklerini belirtti. 


Sanayileşmeyi, ekonomik ve sosyal kalkınmanın en önemli aracı olarak gören Eskişehir'in yerel...