26 / 07 / 2024

Savcı Sayan ağrı

Savcı Sayan ağrı

Savcı Sayan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Savcı Sayan kimdir? Savcı Sayan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

Gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi!

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli? İşte gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi...

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Bodrum'daki kaçak yapılar için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı ve kaçak yapıldığı iddia edilen yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Söz konusu yapılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

Savcı Sayan kimdir?

Savcı Sayan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Savcı Sayan kimdir? Savcı Sayan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ağaoğlu ifadeye çağırıldı!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ifadeye çağrıldı. Ağaoğlu'nun ifade vermek için Bakırköy Adliyesi'ne gelmesi bekleniyor.

Battal İlgezdi rezidans tartışmalarını savcılığa taşıyor!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kendisi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi hakkındaki iddiaların araştırılması için savcılığa başvuracak.

Atilla Yavuz dolandırıcılık suçundan ifadeye çağrılıyor!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından paylaşılan son belgeye göre Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz’un, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından Emniyet kanalıyla ifade vermesi için çağrıldığı ortaya çıktı...

Asansör kazasıyla ilgili 6 kişi ifadeye çağrıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, şantiyede görevli olduğu belirtilen 6 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere emniyete çağrıldı. Dün gözaltı süreleri 1 gün uzatılan 5 şüphelinin de bugün adliyeye sevk edilecekleri kaydedil

Peter Fort Türk firmalara yatırım çağrısı yaptı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Ras Al Khaimah'daki (RAK) Serbest Ticaret Bölgesi CEO'su Peter Fort, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu...

Mir Yapı konut sektöründe ağır çeliğe odaklandı!

Bugüne kadar bir çok projeye imza atan Mir Yapı son zamanlarda hayata geçirdiği projelerde ağır çeliğe önem vermeye başladı...

Martı GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı içi çağrıda bulundu...

CMC Şanlıurfa'da çağrı merkezi açtı!

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC’nin 15 milyon TL yatırım yaparak Şanlıurfa’da açtığı yeni çağrı merkezi hizmet vermeye başladı...

Savcı Sayan ağrı Haberi

Savcı Sayan ağrı

Savcı Sayan, 1971 yılı Ağrı Tutak ilçesi doğumlu. 24 çocuklu ailenin 12. çocuğu olan Sayan, ilk okulu Tutak'ta, orta okulu Muş Malazgirt'te, liseyi ise yine doğup büyüdüğü Tutak'ta okudu.

Üniversite tahsilini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan Savcı Sayan, Pedagojik Formasyon alarak eğitimini tamamlayarak bazı okullarda öğretmenlik yaptı. 1996-2000 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve ilçe gençlik kollarında MYK üyeliği gerçekleştirdi. 12 Eylül darbe sürecinde kapatılan CHP Gençlik Kolları'nın 1996 yılında yeniden aktifleştirilmesinde pay sahibi olan Sayan, Ağrı'da CHP il ve ilçe başkanlıklarında bulunmuştur. Yazarlık deneyimi de bulunan Savcı Sayan'ın, bazı makaleleri dergi ve gazetelerde yayınlandı.

Doğu ve Güney Doğu Anadolu yörelerinde Töre cinayetleri, Kadınların Eğitimleri konularında çeşitleri çalışmaları da bulunan Savcı Sayan, bazı Sivil Toplum Kuruluşlarına üyedir.

Savcı Sayan,...