09 / 05 / 2024

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret

Siber dünyadaki saldırıları gerçekleşmeden tespit eden Türkiye'nin ilk Siber Füzyon Merkezi, Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir ve STM Genel Müdürü Davut Yılmaz'ın katıldığı törenle açıldı.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Türk şirketinden dev hamle! NATO'nun ihalesini aldı

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, Türk savunma sanayisinin yazılım alanındaki en önemli ihracat başarısında birini gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilghar O.Kalkhoran tarafından kuruldu. 

Netcom Mühendislik Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Netcom Mühendislik Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 140 bin TL sermaye bedeli ile Guıdo Crıstıfaro, Dıego Mascolo ve Ozan Avarisli ortaklığında kuruldu.

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Hospıtal Instrument Biyomedikal Mühendislik Ve Sağlık Teknolojileri Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Yalçın tarafından kuruldu.

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Güzel tarafından kuruldu. 

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret Haberi

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret

Bilişim güvenliği konusunda önemli çalışmalara imza atan ve kritik teknolojileri ülkemize kazandıran Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş (STM) imzasını taşıyan Siber Füzyon Merkezi'yle Türkiye önemli bir güce kavuştu.

SSM Müsteşarı Demir, “Dünyada sadece birkaç ülkede bulunan Siber Füzyon Merkezi'yle Türkiye, siber güvenlik konusunda önemli bir güce kavuştu. Dünyada ülkelerin güvenliğini tehdit eden en büyük unsurlardan biri, siber saldırılar” dedi.

Davut Yılmaz ise, yeni nesil Siber Füzyon Merkezi ile, klasik yöntemlerin çok ötesine geçtiklerini belirterek, "Hem sayıları artan, hem de tespit ve kullanılan yöntem anlamında boyut değiştiren siber tehditleri, klasik yöntemlerle tespit etmek imkansız hale geldi. Siber füzyon merkezi, bu yeni nesil siber güvenlik anlayışının bir ürünü. Çok farklı disiplinleri bir araya getiren ve tamamen bizim geliştirdiğimiz yapay zeka mekanizmalarıyla çalışan...