19 / 07 / 2024

Sayed Nabı

Sayed Nabı

Talha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Tuna ve Sayed Nabı Hashımı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'nde kuruldu.

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Hamıdreza Fatehı tarafından kuruldu.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

Atoosa Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atoosa Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atousa Nabıı tarafından kuruldu.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jannat Enterprıses Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeed Chand Sayed ve Shujauddın ortaklığında kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

100 farklı spor modunu destekleyen Oppo Watch Free Vatan Bilgisayar'da indirimde! İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, 100'den fazla spor modunu destekleyen Oppo Watch Free'ye indirim yaptı! 6 eksenli hareket sensörü ve bir optik nabız sensörü bulunan Oppo Watch Free'nin yeni fiyatları şok edecek! Peki, Vatan Bilgisayar'da Oppo Watch Free fiyatları ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arad Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arad Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Aksoy, İmdat Kiş ve Sayed Morıd Kaderı ortaklığında kuruldu.

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memaar Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ahmed Gamal Sayed Fahım Ibrahım, Khaled Mohamed Mazen Mohamed, Mohamed Lemıne Ely Salem ve Shaımaa Mansour Mohamed Bayomy ortaklığında kuruldu.

Optımpark İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Optımpark İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Sayed Hamıdreza Fatehı ve Sayed Mahmoud Khalıfeh Soltanı ortaklığında kuruldu.

Sayed Nabı Haberi

Sayed Nabı

Talha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Tuna ve Sayed Nabı Hashımı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Arnavutköy Mahallesi'nde kuruldu.


Talha İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...