08 / 05 / 2024

sayen kaspar istanbul

sayen kaspar istanbul

Türkiye'nin en kalabalık, iktisadi ve kültürel açıdan en önemli şehri olan İstanbul'un Ayasofya, Kapalı Çarşı, Bozdoğan Kemeri, Süleymaniye Camii, Yuşa Tepesi ve Galata Kulesi gibi tarihi mekanlarını Havadanemlak görüntüledi...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin havadan videosu!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

TK Emlak Kameramanı Sayen Kaspar'ın anneannesi Hayganuş Ayanyan vefat etti!

TK Emlak bünyesinde 2 yıldır görev yapan TK Emlak Kameramanı Sayen Kaspar'ın anneannesi Hayganuş Ayanyan 81 yaşında vefat etti. Ayanyan'ın cenaze töreni bugün Bakırköy Meryem Ana Rosairo Kilisesi'nde düzenlendi...

Maslak Diamond of İstanbul havadan görüntülendi!

Hattat Holding tarafından hayata geçirilen Diamond Of İstanbul projesi Maslak'ta yer alıyor. Diamond of İstanbul projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

İstanbul kıyı dolgu alanlarında son durum!

İstanbul Maltepe ve Samatya ilçelerinde hayata geçirilen kıyı dolgu alanları projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

İstanbul Palace projesinin havadan en yeni görüntüleri!

Sinpaş Yapı tarafından Çekmeköy bölgesinde hayata geçirilen İstanbul Palace projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Ofisim İstanbul Projesi'nin havadan en son videosu!

İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım tarafından Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Ofisim İstanbul projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

İstanbul Finans Merkezi'nin en yeni havadan görüntüleri!

İstanbul Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen İstanbul Finans Merkezi inşaatı projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Skyland İstanbul'un inşaat çalışmalarından son görüntüler!

Eroğlu İnşaat tarafından Seyrantepe bölgesinde hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Ataşehir Metropol İstanbul Residence'ın havadan yeni görüntüleri!

Varyap-Gap İnşaat tarafından Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Metropol İstanbul projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Quasar İstanbul Rezidans'ın havadan son videosu!

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy bölgesinde hayata geçirilen Quasar İstanbul Rezidans projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Bahçetepe İstanbul'un İnşaat çalışmaları havadan görüntülendi!

Makro İnşaat ve Akyapı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bahçetepe İstanbul projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

İstanbul ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul'da hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Projelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Finans Merkezi'nin havadan görüntüleri!

Ataşehir'de 2 milyon 500 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen İstanbul Finans Merkezi projesi 8 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

sayen kaspar istanbul Haberi

sayen kaspar istanbul

Konut projelerinin son durumlarını yakından takip eden Havadanemlakvideo.com geliştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Havadanemlakvideo.com sitesi kameramanı Sayen Kaspar; Türkiye'nin en kalabalık, iktisadi ve kültürel açıdan en önemli şehri olan İstanbul'un Ayasofya, Topkapı Sarayı, Kapalı Çarşı, Bozdoğan Kemeri, Süleymaniye Camii, Yuşa Tepesi ve Galata Kulesi gibi tarihi mekanlarını havadan görüntüledi.


İzlemek için...