13 / 05 / 2024

Şaypa 80. şubesi

Şaypa 80. şubesi

Ülke genelinde pek çok şubesi bulunan Süpermarket Zinciri Şaypa, 80. Şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı'da gerçekleştirdi.

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Yenikapı Restoran Şubesi  Fatih’te 80 milyon TL bedelle Ahmet Eraslan tarafından açıldı.

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

İki Aslan Bina Yönetimi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal Şubesi 80 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Tiftak tarafından kutuldu.

Şaypa 80. şubesini Bursa Güzelyalı'da açtı!

Ülke genelinde pek çok şubesi bulunan Süpermarket Zinciri Şaypa, 80. Şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı'da gerçekleştirdi.

Teknik Yapı Teknik Yapılar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Teknik Yapı Teknik Yapılar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi, Umut Durbakayım Şube Müdürlüğü'nde 80 milyon TL sermaye ile 17 Kasım'da Bahçelievler 'de açıldı.

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uç Git Turizm Callcenter Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mehmet Tercan Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beylikdüzü'nde açıldı.

EBT Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıgazi Şubesi açıldı!

EBT Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıgazi Şubesi, Esra Albayrak Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Sancaktepe, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Koleksiyon Turizm Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Koleksiyon Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Ataşehir Şubesi 80 bin TL'lik sermaye ile açıldı

Birlik Eğitim Anonim Şirketi Sancak Yurdu şubesi kuruldu!

Birlik Eğitim İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Sancak Yurdu şubesi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 3 milyon 80 bin TL sermaye ile, Şirin Tahir Yamakoğlu tarafından açıldı...

Birlik Eğitim Anonim Şirketi Pınar Pansiyon şubesi kuruldu!

Birlik Eğitim İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Pınar Pansiyon şubesi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 3 milyon 80 bin TL sermaye ile, Şirin Tahir Yamakoğlu tarafından açıldı...

Birlik Eğitim Anonim Şirketi Osmangazi Yurdu şubesi kuruldu!

Birlik Eğitim İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Osmangazi Yurdu şubesi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 3 milyon 80 bin TL sermaye ile, Şirin Tahir Yamakoğlu tarafından açıldı...

Erciş'te yıkılan ve ağır hasar gören 80 binaya soruşturma!

Erciş ilçesinde yıkılan veya ağır hasar gören 80 binanın ruhsat işlemleri için inceleme başlatıldı. Vandaki depremde en çok yıkımın yaşandığı Erciş ilçesinde yıkılan veya ağır hasar gören 80 binanın inşaat ruhsatı işlemleri için inceleme başlatıldı

TAV Havalimanı 80 milyon TL kar açıkladı!

TAV Havalimanları Holding, yılın 9 aylık döneminde 80 milyon lira net kar elde etti. Sani Şener, toplam 10 havalimanında ilk 9 aydaki yolcu sayısının geçtiğimiz yıla göre yüzde 10 artış göstererek 40 milyon seviyesinde gerçekleştiğini bildirdi

Şaypa 80. şubesi Haberi

Şaypa 80. şubesi

Süpermarket zinciri Şaypa 80. şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı'da gerçekleştirdi. 


Ülke genelinde pek çok şubesi bulunan Süpermarket Zinciri Şaypa, 80. Şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı'da gerçekleştirdi. 20 personeliyle hizmete giren şube açılışa özel olarak iki gün boyunca tüm ürünlerde yüzde 25 indirim kampanyası düzenledi. 500 metrekare kapalı alana kurulan şube açılışına çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.


Habertürk



Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Süpermarket zinciri Şaypa 80. şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı’da gerçekleştirdi.

Ülke genelinde pek çok şubesi bulunan Süpermarket Zinciri Şaypa, 80. Şubesinin açılışını Bursa Güzelyalı’da gerçekleştirdi. 20 personeliyle hizmete giren şube açılışa özel olarak iki gün boyunca tüm ürünlerde yüzde 25 indirim kampanyası düzenledi. 500 metrekare kapalı alana kurulan şube açılışına çok sayıda vatandaş ilgi...