01 / 05 / 2024

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi bugün kuruldu. Şirketin sermayesi ise 50 bin TL.

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi bugün kuruldu. Şirketin sermayesi ise 50 bin TL.

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Yenilenebilir Enerji Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Astroenergy Solar Turkey Enerji Anonim Şirketi bünyesinde kuruldu.

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldbeck Turkey Solar Enerjisi Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Björn Lamprecht Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 7 Temmuz' da Şişli, Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi'nde kuruldu.

Yeni projelerin rehberi Your House in Turkey 2015 Hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doruk Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Çetin tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Bestekar Şevki Bey Sokak'ta kuruldu.

Boyut Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyut Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Çetin tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Bestekar Şevki Bey Sokak'ta kuruldu.

Atılım Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Çetin tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Bestekar Şevki Bey Sokak'ta kuruldu.

Multi Turkey'in 15. AVM'si Forum Diyarbakır açıldı!

MULTİ Turkey 'in 15 'inci alışveriş merkezi olan Forum Diyarbakır açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da ise dördüncü mağazası da açıldı.

Monsson Turkey İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monsson Turkey İnşaat Eğitim Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul'un Avrupa Yakası Şişli ilçesinde 1 Haziran'da kuruldu.

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Khalilov, Asif Abbasov, Emin Yusufov tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Dariah Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dariah Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ali Habib Ali Mohamed Kukar tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Nisan'da kuruldu.

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi Haberi

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi

Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi iş konusu; her tür fotovoltaik “FV”) enerji kaynakları için her tür tesisin ve altyapının, dağıtım şebekesi ve sevkiyat kontrol merkezleri dahil olmak üzere geliştirilmesi, kurulması, inşası, işletmeye alınması, işletilmesi, bakımınınyapılması; bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli lisans, ruhsat ve izinlerin alınması, devredilmesi ve 3. kişilerden iktisap edilmesi, yukarıda sayılan faaliyetleri gerçekleştiren şirketler ile sınai, ticari alanda kurulmuş vebenzeri sektörlerde faaliyet gösteren ve gösterecek, kurulmuşveya kurulacak her türlü şirket ve ortaklıklara gerek kuruluşlarında gerekse sonradan iştirak etmek ve/veya anılan sektörlerde ve alanlarda işletmeler kurmak ve fotovoltaik enerji ürün ve hizmetlerinin toptan alımı, satımı...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Sccs Turkey Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi...