17 / 06 / 2024

Schreder Carlin Otoyolu Tüneli

Schreder Carlin Otoyolu Tüneli

Schréder, Amerika Nevada Eyaleti’ndeki Carlin Otoyolu Tüneli için yeni aydınlatma çözümü olarak FV32 LED tünel armatürünü sunuyor. Bu armatürün 240 LED’li versiyonu 266 W güç tüketirken, 120 LED’li versiyonu 131 W güç tüketiyor...

İzmir Otoyolu 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Ticari Hayat Gazetesi yazarı Mehmet Göktürk bugünkü yazısında yapımı hızla süren Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolu projesini ele aldı. İşte Göktürk'ün o yazısı...

Menemen-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatı başlıyor!

İzmir-İstanbul Otoyolu inşaatı hızla sürerken İzmir'e ulaşımda büyük avantaj sağlayacak yeni bir yol inşaatına başlanıyor. 76 kilometrelik yolun önümüzdeki günlerde yapişlet- devret modeliyle ihale edilecek.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve Osmangazi Köprüsü, çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarını da uçurdu. Gebze’den başlayıp İzmir’e inen otoyolun geçtiği araziler, 3 yılda yüzde 150’den fazla arttı

Kaynaşlı TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmalarında sona gelindi!

Bolu'daki üstyapı çalışmaları nedeniyle 33 gün önce trafiğe kapatılan TEM Otoyolu İstanbul-Ankara yönü Kaynaşlı-Abant kavşakları arasının yarın ulaşıma açılması bekleniyor.

Gebze-Orhangazi Otoyolu 1 Temmuz'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu kapsamında yapımı tamamlanan Gebze-Orhangazi kesimi, 1 Temmuz'da trafiğe açılacak. Karayolları Genel Müdürlüğünün ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gebze-İzmir Otoyolu'nun yüzde 64'ü tamamlandı!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek olan 433 kilometre uzunluğundaki Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun yüzde 64'ü tamamlandı.

Gebze-İzmir Otoyolu, Yalova’da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi, Yalova’da arsa fiyatlarını uçurdu. Yalova’nın tüm ilçe ve köylerine yatırım yapan gayrimenkul yatırımcıları kazançlı çıktı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi; Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri bölümü yap-işlet-devret modeliyle yapılacak. Projenin yapım işi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da gerçekleşecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçiş ücreti TBMM'de!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçiş ücreti mecliste konu oldu. İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun ilk etabında sona gelindi!

İstanbul trafiğine nefes aldırması beklenen Kuzey Marmara Otoyolu’nun birinci etabında sona gelindi. 380 kilometrelik projenin Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü de kapsayan ilk etabının yüzde 80'i tamamlandı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 102 bölgenin fiyatlarını artırdı!

Gebze'den başlayıp Osman Gazi Köprüsü'nden Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa kentlerini takip ederek İzmir'e inen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun geçtiği araziler, kimi yerlerde 4 katına varan oranlarda değerlendi.

Ankara-Pozantı otoyolu sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ankara-Pozantı otoyolu nedeniyle ekim yapamayan çiftçilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı çalışmaları ulaşımı aksatıyor!

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde İstanbul-Ankara yönünde gerçekleştirilen üstyapı çalışması nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Schreder Carlin Otoyolu Tüneli Haberi

Schreder Carlin Otoyolu Tüneli

Schréder, tamamı LED olarak aydınlatılan Nevada Eyaleti’ndeki Carlin Otoyolu Tüneli’ne imza attı.



Schréder, Amerika Nevada Eyaleti’ndeki Carlin Otoyolu Tüneli için yeni aydınlatma çözümü olarak FV32 LED tünel armatürünü sunuyor. Bu armatürün 240 LED’li versiyonu 266 W güç tüketirken, 120 LED’li versiyonu 131 W güç tüketiyor. Yeni FV32 LED aydınlatma sistemi mevcut armatür sayısını 1253 adetten 789 âdete indirerek, enerji tüketiminde belirgin bir düşüş elde ediyor. Ayrıca LED armatürlerle sağlanan beyaz ışık araç kullanıcılarının görsel konforunu artırıyor.


Bu çözüm; hem tünel yaklaşım ve ayrılma yollarını, hem de tünel aydınlatmasını dış bölge parıltısına göre Dim edebilen bir tünel aydınlatma kontrol sistemi sunuyor.


Otoyolda komple LED’le aydınlatılan ilk tünel

Yeni aydınlatma projesi; ABD Federal Karayolu İdaresi ve Nevada Ulaşım Departmanı’nın  (NDOT) ortak çalışmasının bir parçasıdır.  Proje;...