17 / 05 / 2024

Scs Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Scs Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Scs Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Sait Demirtaş imzasıyla kuruldu.

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

İstanbul Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de İlper Çolak tarafından kuruldu.

Elit Karot İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Karot İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Sel tarafından kuruldu.

Elit 34 Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 34 Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Bozlar tarafından kuruldu.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

İstanbul Elit Dizayn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Elit Dizayn İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Beyhan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Elit Erzurum İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Erzurum İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Coşkun tarafından kuruldu. 

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

Scs Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Scs Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Scs Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Sait Demirtaş imzasıyla kuruldu. 

Scs Elit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,...