28 / 07 / 2024

Sea Pearl ne zaman satışa çıkacak

Sea Pearl ne zaman satışa çıkacak

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sea Pearl projesinin lansmanı 18 Mart tarihinde gerçekleşecek..

Sea Pearl konut fiyatları ne kadar?

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje toplam 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor...

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Toplam 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kuzu Grup Sea Pearl Evleri 841 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Sea Pearl Ataköy satış fiyatları ne kadar?

Sea Pearl projesi 20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana geliyor. Projede ilk etap Temmuz 2017'de, ikinci etap 2018' teslim edilecek...

Bakırköy Sea Pearl 2.etap teslimleri!

Kuzu Grup tarafından İstanbul Bakırköy’e bağlı Ataköy'de hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Peki Bakırköy Sea Pearl 2.etap teslimleri ne zaman?

Sea Pearl Kuzu Grup teslimleri ne zaman?

Sea Pearl Rezidans Ataköy projesinde 1.404 konut, 232 odalı otel ve 17 dükkan bulunuyor. Proje Kuzu Grup imzası taşıyor...

Sea Pearl Ataköy ne zaman tamamlanacak?

Deniz manzarası bulunan Sea Pearl projesi Kuzu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 841 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim için satış ofisi ile 0212 696 53 52 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta olan projenin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Kuzu Grup Sea Pearl teslim tarihi!

Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre kadar uzaklıkta kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.381 adet daireden meydana geliyor. Kuzu Grup Sea Pearl teslim tarihi Temmuz 2017 yılı olarak belirlendi.

Sea Pearl Ataköy 1. etap teslimleri ne zaman?

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul’le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesinin satışlarının yüzde 35’ini tamamladı. Sea Pearl’ün ilk etap teslimleri 2017 Temmuz’u olarak hedefleniyor..

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2017 yılı Temmuz ayında yapılacak olan Sea Pearl Residence'de lansmana özel fırsatlar ile satışlar devam ediyor. Peki Sea Pearl Ataköy ev fiyatları ne kadar?

Ataköy Sea Pearl iletişim bilgileri!

Ataköy Sea Pearl iletişim bilgileri telefon numarası 0212 559 60 09 olarak belirlendi. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 27 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Ataköy Sea Pearl ne zaman teslim edilecek?

İlk etabının 631 adet daireden oluşan Ataköy Sea Pearl projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor. Toplam 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerine yayılan proje İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de yükseliyor. Peki Ataköy Sea Pearl ne

Sea Pearl Evleri ne zaman teslim?

Kuzu İnşaat tarafından Ataköy’de inşa edilen Sea Peal Projesi ‘inde toplam 1381 adet daire bulunuyor. İlk etabında 631 adet dairenin satışa sunulduğu Sea Pearl Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl ne zaman satışa çıkacak Haberi

Sea Pearl ne zaman satışa çıkacak

Sea Pearl İstabul projesi Ataköy sahilinde inşa ediliyor ve yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Ön talep sürecinin devam ettiği projenin lansmanı 18 Mart'ta gerçekleşecek.


Ortadoğudan talep var

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Projenin Ortadoğu'dan sonra Avrupalıları da konumu ve ve özellikleriyle kendisine hayran bıraktığını gördük. Projeye Ortadoğu'dan büyük ilgi var" şeklinde ifadelerde bulundu. Kuzu sözlerine "İstanbul'da denize sıfır tek premium proje olma özelliği taşıyan Sea Pearl'ün uluslararası platformlarda büyük beğenimalması gurur verici. 


Sea Pearl İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. Projede konut, beş yıldızlı otel, lüks markalar, butikler ve restoranlar mevcut. 


Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea...