17 / 05 / 2024

seah bahçesindeki yeşil bine ne olacak

seah bahçesindeki yeşil bine ne olacak

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan yeşil binanın sökümüne başlandı.Depremin ardından Kızılhaç tarafından çelik konstrüksiyon olarak yaptırılan binanın Toyota Hastanesi’nin yan tarafına yerleştirileceği öğrenildi.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

2023'e kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var!

Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini, doğusuyla batısını birbirine bağlayan bu ekolojik koridorların bir parçasının da millet bahçeleri olduğunu vurgulayan Kurum, "2023 yılına kadar 3 bin kilometre bisiklet yolu ve yeşil yürüyüş yolu yapma hedefimiz var" dedi.

İshak Yeşil evini müzeye çevirdi!

Isparta’nın Sütçüler ilçesinde yaşayan emekli İshak Yeşil, 19 yılda biriktirdiği 2 bin eşyalık koleksiyonunu evi ve bahçesinde sergiliyor. 

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

İkinci eylem planında daha yeşil şehirler hedefi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan eylem planına göre, şehirlerde altyapı yatırımlarının yanında daha yeşil ve yaşanabilir şehirler hedefi kapsamında millet bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları, gürültü bariyerleri inşa edilecek...

Şirince'de kilise bahçesindeki işletmeye kamulaştırma kararı!

İzmir'in Selçuk ilçesinin Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Şirince'deki Aziz John Baptist Kilisesi bahçesindeki özel işletmelerin boşaltılması için işlemlere başlandığını, bölgenin sadece gezi alanı olarak düzenleneceğini söyledi.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Büyükçekmece'de "Yeşil Çatı" Uygulaması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park ve yeşil alanların doğal yeşil dokusunu bozmamak için, bu bölgelerde yapıların çatılarına doğal bitkiler dikiyor.

Bursa Yeşil Camii restore edildi!

Bursa İznik ilçesindeki 630 yıllık tarihi Yeşil Cami restorasyonun ardından yeniden ibadete açıldı. Lefke ve İstanbul kapıları arasında, Lefke Kapı'nın kuzeybatısında yer alan caminin restorasyonuna geçen yıl başlanılmıştı.

seah bahçesindeki yeşil bine ne olacak Haberi

seah bahçesindeki yeşil bine ne olacak

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde bulunan yeşil binanın sökümüne başlandı.


Depremin ardından Kızılhaç tarafından çelik konstrüksiyon olarak yaptırılan binanın Toyota Hastanesi’nin yan tarafına yerleştirileceği öğrenildi. Binanın bulunduğu yere yaptırılacak yeşil binanın temeli önümüzdeki ay atılıyor.


Yeni...