30 / 04 / 2024

seasons hotel.

seasons hotel.

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat; Anadolu yakasının merkezi Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçecek öncü bir projede tecrübelerini ve güçlerini bir araya getiriyor. Proje yarın tanıtılacak...

Türkler için gayrimenkul her zaman yatırım aracı oldu!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Four Seasons Hotel Bosphorus’ta iş dünyasının önemli temsilcileriyle bir araya geldi. Okay, ekonomiye ve sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Avi Alkaş: Gayrimenkul sektörünü 1 numaralı güç haline getireceğiz!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş tarafından 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan "gayrimenkul sektörünün büyük buluşması" RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu'nun kına gecesinden kareler!

Ali Ağaoğlu kızını evlendiriyor. 24 Aralık’ta Koray Kırcal’la nikâh masasına oturacak olan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi, önceki akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı.

Ali Ağaoğlu, kızının kına gecesine baskın yaptı!

24 Aralık’ta Koray Kırcal ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi dün akşam Beşiktaş Four Seasons Hotel’de yapıldı. Ali Ağaoğlu dün akşam kızı Sena'nın "Kınası"na baskın yaptı.

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

Denizİstanbul Mercan Konakları satışta! Teslimler 2017'de!

Keleşoğlu’nun 'İstanbul'un en büyük sahil kasabası" sloganı ile hayata geçirdiği Denizistanbul projesi, Beşiktaş Four Seasons Hotel'de, bugün düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

Sıng Of The Cıty Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul ödülleri görkemli bir törenli sahiplerini buldu. Firmalar birçok dalla ödül aldı. Tören Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşti.

2000 yılında Atik Ali Paşa Yalısı otel haline getiriliyormuş!

Özelleştirme İdaresi'nin açtığı ihale sonucunda, 49 yıllığına, 29 milyon 250 bin dolara Four Seasons Hotel'e kiraya verilen Atik Ali Paşa Yalısı 2002 yılında otel olarak hizmete girecekmiş.

The Address Residence İstanbul 'da metrekaresi 5 bin 300 dolar!

Dünya'nın önde gelen gayrimenkul şirketi Emaar'ın ödüllü markası "The Address" İstanbul'da! 435 milyon dolarlık maliyetle hayata geçirilen projenin lansmanı dün Four Seasons Hotel Bosphorus'ta yapıldı.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

The Address Resindence 3 Mart'ta görücüye çıkıyor!

maar Türkiye, Emaar Square projesinin gözbebeği The Address Resindence İstanbul’un lansmanını Four Seasons Hotel’de gerçekleştiriyor. Proje 3 Mart'ta gerçekleşecek olan basın toplantısıyla görücüye çıkacak.

ARKIMEET bu yıl 2. kez düzenlendi!

ARKIMEET bu yıl 2. kez yapıldı. 19-20 Kasım'da Four Seasons Hotel Bosphours'da düzenlenen etkinlik 60'ı aşkın konuşmacısı ve yoğun izleyicisi kitlesi ile tasarım ve mimarlık dünyasının en büyük etkinliklerinden biri oldu.

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

seasons hotel. Haberi

seasons hotel.

Farklı yaklaşım ve çağdaş mimarisi ile Fikirtepe‘de yeni bir dönemi başlatacak olan projenin özelliklerinin anlatılacağı, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu ve Tabanlıoğlu Mimarlık’tan, Mimar Murat Tabanlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek  Projenin tanıtılacağı basın toplantısı yarın Four Seasons Hotel Istanbul, Beşiktaş / Bosphorus Balo Salonu'nda...