04 / 05 / 2024

Seba Flats basın toplantısı ne zaman

Seba Flats basın toplantısı ne zaman

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Seba Flats Kağıthane'de teslimler 2019 Haziran'da!

Seba İnşaat imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Seba Flats projesinde daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek..

Seba Flats'ta metrekaresi 11 bin TL'den başlıyor!

Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklanan Seba İnşaat, Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, projede metrekare fiyatlarının 11 bin TL'den başladığını söylüyor.

Seba Flats ev fiyatları!

İstanbul Cendere Vadisi'nde hayata geçirilen Seba Flats ev fiyatları metrekare birim bazında 11 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Seba Flats basın toplantısı 16 Şubat'ta!

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Sinpaş GYO basın toplantısı 12 Şubat'ta!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer’in katılımıyla hem 2015 yılını değerlendirmek hem de 2016 planlarını paylaşmak üzere 12 Şubat tarihinde basın toplantısı düzenlenecek.

Primist Gayrimnekul 21 Mart'ta basın toplantısı düzenliyor!

Finans ve İnşaat sekötörünün tanınan, deneyimli, liderlerinin girişim iile hayata geçen Primist Gayrimnekul 21 Mart 'ta basın toplantısı düzenliyor. Toplantıya Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez katılacak.

Toya Yapı Basın Ekspres projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arazisinde yükseliyor!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli' de Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Yapı Basın Ekspres projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arazisinde yükseliyor. Projede 500 konut olması planlanıyor...

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Gazeteci Taha Akyol’un ailesine ait tarihi konak basın müzesi olacak!

Yozgat Belediyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Gazeteci Taha Akyol’un ailesinin uzun yılllar yaşadığı tarihi konak basın müzesine dönüştürülecek. Müze, Türkiye'nin 7. basın müzesi olacak...

Seba Flats basın toplantısı ne zaman Haberi

Seba Flats basın toplantısı ne zaman

Seba İnşaat, 1995 yılından beri faal olarak inşaat sektöründe projeler gerçekleştirmektedir. 22 yılda İstanbul ve Bodrum’da 2 binden fazla konut, binlerce metrekare ofis alanı, iş merkezleri, oteller ve sinema projelerine imza atan şirket, toplamda yüze yakın proje ve yaklaşık 1 milyon  metrekare inşaatı tamamlayarak teslim etti. 2015 yılında Ayazağa'da başladığı Seba Office Boulevard projesininin inşasını yürüten Seba İnşaat, aynı bölgede bu sefer,  Seba Flats adında yeni bir konut projesine başladı.  


Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, yeni projeyle birlikte şirketin 2017 yatırım planlarını, 16 Şubat 2017 tarihinde düzenlenecek toplantıyla...