25 / 07 / 2024

Seba Gacemer konut sektörü

Seba Gacemer konut sektörü

Seba Gacemer, “Yabancı alıcı da istikrar istiyor, yerli alıcı da belirsizlikten endişeli. Konut sektörünün gelişim süreci yarım kaldı. Konut sektörünün omzunda çok yük var. Hükümet bir şekilde bu süreçten sonra kurulmalı” diye konuştu.

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? 

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Seba Central nerede? Seba Central'de 1+1, 2+1, 3+1 konut fiyatları kaç TL? İşte projeye ilişkin tüm detaylar....

Seba Central'de yüzde 40'ı peşin kalanı 16 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Seba Central projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. Peki Seba Central'de konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Central projesiyle ilgili merak edilenler... 

Seba Gardenia'da son 2 villa! 18 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Seba Gardenia projesi İstanbul’un en güzel ve en yeşil semtlerinden olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. Projede son 2 villa kaldı. Peki Seba Gardenia'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Seba Gacemer konut sektörü Haberi

Seba Gacemer konut sektörü

Sinpaş GYO'dan Ankara'ya 600 milyon TL’lik proje!


‘Ege yaşamı’ konseptini İstanbul’da iki projeyle geliştiren Sinpaş GYO, ‘Ege’yi Ankara’ya taşıyor. 600 milyon TL’lik proje, Sinpaş Yapı’nın Ankara’daki projesi Altınoran’ın karşısında yer alacak.


Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’un ‘Ege yaşamını’ İstanbul’a taşımak için geliştirdiği Ege konseptli projesinin İstanbul’un iki yakasında ilgi gören projeleri Ege Boyu ve Ege Yakası’nın ardından konsept, Ankara’ya taşınıyor. Gelişen Ankara gayrimenkul piyasasına bölgede sahip olduğu arazilerle hız veren Sinpaş, ismini açıklamadığı projesini kardeş şirketi Sinpaş Yapı’nın hayata geçirdiği Altınoran projesinin tam karşısında konumlandıracak. Ankara Turan Güneş Bulvarı’nın iki tarafından ‘tatlı tatlı rekabet edeceklerini’ belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Ankara büyük ve güzel bir pazar. konut ihtiyacı sürekli artıyor ve nitelikli göç alıyor. Sinpaş Yapı’nın Altınoran projesinde...