10 / 05 / 2024

Seba Groups İnşaat adres

Seba Groups İnşaat adres

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakim Groups Emlak ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 TL sermaye bedeli ile Mohamad Hatem Muhrat tarafından kuruldu.

Seba Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seba Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Koç ve Sebahattin Öztürk ortaklığıyla kuruldu.

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Seba İnşaat'ın iki oteli Katarlılara satılıyor!

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere'de yer alan iki otelini 93 milyon Euro'ya Katarlı Artic'e satacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Seba İnşaat’tan 25. yıla özel davet!

Gayrimenkul sektöründe ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren Seba İnşaat, 25. kuruluş yıldönümü, Bodrum’da kutladı.

Seba İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Seba İnşaat Ulus, Cendere ve Tarabya'da 3 yeni projeye başlayacak. 2018'de satışa sunulacak projelerde yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

Seba Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seba Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi Serpil Bakır ve Tülay Eren ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sebael Genç tarafından200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Seba Groups İnşaat adres Haberi

Seba Groups İnşaat adres

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki   Keçeli tarafından kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi konusu:

1- İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...