30 / 04 / 2024

Seba İnşaat yeni proje

Seba İnşaat yeni proje

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, tapusu kendilerine ait yaklaşık 12 dönüm arsanın 5 dönümünün yeşil alan, 4 dönümünün dini tesis alanı, yollar çıktıktan sonra kalan 2.5-3 dönümün de imarlı konut alanı olarak ayrıldığını söyledi.

Seba İnşaat 5 yeni proje için kolları sıvadı!

Seba İnşaat 2016 yılında 5 yeni projeye başlamak için kolları sıvadı. Ağırlıklı olarak Sarıyer civarında yoğunlaşan şirket, Tarabya, Ayazağa ve Derbent’te projeler gerçekleştirecek.

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Seba Nest satışta! Yeni proje!

Seba Göktürk projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Seba İnşaat, yeni projesi Seba Nest'i de satışa sundu. Projede yer alan konutların fiyatları 185 bin dolardan başlıyor.

Seba Göktürk projesinin detayları belli oldu!

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Proje 250 milyon TL'ye mal olacak.

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni projesi; Seba Mare Gündoğan alıcılarına 4 mevsimi birarada yaşamayı vadediyor. Projede inşaat çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Seba Mare Gündoğan satışa çıktı!

Seba İnşaat’ın Bodrum’da hayata geçirdiği yeni projesi Seba Mare Gündoğan satışa çıktı.

Emirgan Apartments by Seba satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen ‘Emirgan Apartments by Seba’ projesi satışa çıktı. Eylül ayında teslim edilmesi planlanan projede metrekare fiyatı ise 20 bin TL.

Seba İnşaat yeni proje Haberi

Seba İnşaat yeni proje

İSTANBUL Beşiktaş Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Yokuşu’nda kültür varlığı olarak tescil edilen III. Selim ve II. Mahmut’a ait üç adet nişan taşının ve anıtsal nitelikte ağaçların bulunduğu Ihlamur Parkı, 21 Haziran’da panellerle çevrilmeye başlandı. Parktaki ağaçların kesilip rezidans yapılacağı iddiaları mahalleliyi ayağa kaldırdı. Eylem yapan bir grup “Nefes aldığımız bir tek burası kaldı. Parka girişimiz yasaklandı” dedi. 


TEK AĞAÇ KESİLMEYECEK

11 bin 696 metrekarelik parkın 11 hissedarından biri olan Seba İnşaat’in Yönetim Kurulu Başkanı eski siyasetçi Orhan Keçeli’nin oğlu Nedim Keçeli, Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Ihlamur Parkı’nda tek bir ağaç kesmeyecek, park alanı olarak ayrılan bölüme bir santimetre bile inşaat yapmayacağız” diye konuştu. Keçeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce 2014’de onaylanan üst ölçekli 1/5000’lik plana göre, tapusu kendilerine ait olan yaklaşık 12 dönüm arsanın...