08 / 05 / 2024

Seba Vadi İnşaat Anonim Şirketi Kavacık şubesi

Seba Vadi İnşaat Anonim Şirketi Kavacık şubesi

Seba Vadi İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Kavacık şubesi , 25 Şubat 2013 tarihinde, 20 milyon TL sermaye ile, Hedef İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Keçeli tarafından açıldı...

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Bahadır tarafından kuruldu.

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Vadi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa;'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Ceylan ve İsmail Ceylan ortaklığında kuruldu.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Saklıvadi ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için ön talep topluyor...

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Nidapark İstinye Vadi ön satışta!

Nidapark İstinye'nin yeni etabı Vadi ön satışa sunuldu. Nidapark İstinye Vadi'de 60 ay 0 vade imkanının yanı sıra 1 yıl ertelemeli ödeme fırsatı sunuluyor. 

Invest Vadi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ayazağa’da hayata geçirdiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren Invest İnşaat Invest Vadi projesi için düğmeye bastı.

Seba Vadi İnşaat Anonim Şirketi Kavacık şubesi Haberi

Seba Vadi İnşaat Anonim Şirketi Kavacık şubesi

20 milyon TL sermaye ile açılan şube faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak bulunuyor.


Şube, Kavacık Rüzgarlıbahçe Mahallesi Kavak Sokak NO:31 Smart Plaza adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Hedef İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Keçeli tarafından...