05 / 05 / 2024

Şebdenm dinçgör

Şebdenm dinçgör

Vatandaş, erken rezervasyonla ucuz tatil bulmaya çalışırken, cemiyet hayatının ünlü isimleri rotalarını yurt dışına çevirdi

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 11 Şubat'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davasının ilk duruşması 11 Şubat 2016'da saat 14:00'da görülecek.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'den ayrıldı!

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Şebnem Dinçgör'ün Çubuklu Vadi'deki villası modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor!

Şebnem Dinçgör 'ün oğlu Kerim ile yaşadığı Çubuklu Vadi'deki villa, modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyona meraklı Dinçgör, keyifle yaşayacağı evin kapılarını Bursa Hakimiyet Magazin'e açtı.

Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore ediyor!

Anadoluhisarı 'nda bulunan süper lüks evinin dekorasyonundan sıkılan Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore etmeye hazırlanıyor, eşyalarını yenileyen Şebnem Dinçgör 'ün bazı parçaları İtalya'dan getirttiği söyleniyor...

Şebnem Dinçgör 4 milyon dolarlık villasının kapılarını açtı!

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinin kapılarını Instyle Home'a açtı

Dinç Gürs vefat etti! Dara Kırmızıtoprak Mimarlık'ın acı günü!

Dara Kırmızıtoprak Mimarlık çalışanı Leyla Morova'nın babası Mimar Dinç Gürs hayatını kaybetti. Gürs'ün cenazesi, 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü Levent Camii'nden kaldırılarak Göktürk Mezarlığı'nda defnedilecek

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi Evleri'nde villaya taşınıyor!

Şebnem Dinçgör yıllardır 'Eşim' dediği, ama hiç evlenmediği Mehmet Dereli'nin çok cömert bir erkek olduğunu, ayrılırken kendisine Kandilli'deki köşkü bıraktığını söylemişti. Emlakçıların 10 milyon Euro değer biçtiği köşkün aslında Şebnem Dinçgör'e hiç ver

Şebnem Dinçgör, Çubuklu Vadisi'ndeki villası için mimarla anlaştı!

Sekiz yıllık eşi Mehmet Dereli'den Ocak'ta tek celsede boşanan 1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör'ün yüklü bir tazminat aldığı konuşulmuştu.

Şebnem Dinçgör Gürsoylar'ın villasını 3 milyon dolara aldı!

1987 Türkiye ikinci güzeli, eski manken Şebnem Dinçgör ile Mehmet Dereli'nin 8 yıllık evliliği, Ocak ayında tek celsede bitmişti

Dumankaya İkon projesinden son görüntüler!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya İkon projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Hoşgörü Anıtı'nın yapılma kararı tartışma yarattı!

Mavi Marmara baskınına tepki olarak Yerebatan Sarnıcı üzerine 'Hoşgörü Anıtı' yapılması kararı tartışma yarattı...  

Şebdenm dinçgör Haberi

Şebdenm dinçgör

Çeşme ve Bodrum'dan vazgeçip Fransa'nın cazibesine kapılan birçok sosyetik arasına Şebnem Dinçgör de eklendi. 


Riviera'nın en gözde bölgesi

Geçtiğimiz aylarda eşi Mehmet Dereli'den boşanıp kendisine 3 milyon dolara bir villa satın alan Dinçgör, şimdi de St. Tropez'de 'evlendi'. Fransız Rivierası'nın gözde bölgesindeki lüks bir villayı 40 bin euro'ya kiraladığı konuşulan sosyetik güzel, bütün bir yazı buradaki evinde dostlarını ağırlayarak keyifli bir şekilde geçirecek.


VİP tatil adresleri


Ümit-Cem Boyner, Ronit Gülcan-Cem Hakko, Sanem-Ralf Tezman, Diana ile Ferit Şahenk de villa kiralayarak tatillerini St.Tropez'de geçiren sosyetikler arasında.


Derin Mermerci de bu yazın bir kısmını; St.Tropez'de annesi Ender Mermerci'ye ait villada geçirecek.


Takvim