02 / 05 / 2024

Sebil Kanalizasyon İnşaatı

Sebil Kanalizasyon İnşaatı

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebil Group İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Doğan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Diyarbakır Dicle'ye 4.4 milyonluk alt yapı yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Dicle'nin kanalizasyon altyapısını baştan sona değiştirecek olan ''Dicle Kanalizasyon İnşaat Yapım'' projesini başlattı. Bu çalışmalar kapsamında alt yapının 4 milyon 471 milyar 633 TL'ye yenileneceği belirtildi.

Sakarya Hendek'teki 3 terfi merkezinin inşaatı tamamlandı!

Hendek Altındere ve Çamlıca Grup Kanalizasyon İnşaatı projesinin faaliyete alınmaya hazır olduğunu belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “35 kilometrelik hattın ve 3 terfi merkezinin inşası tamamlandı" dedi

Sakarya Taraklı'nın altyapısı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Taraklı Kanalizasyon İnşaatı projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Balıkesir Gönen'e yeni atıksu arıtma tesisi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

Tekirdağ Altınova Mahallesi'nde taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) işbirliği ile Altınova Mahallesinde Taşkın Koruma İnşaatının Temeli atıldı.

Edirne Yayla Atıksu Arıtma Tesisleri'nin yapımı tamamlandı!

Yayla Atıksu Arıtma Tesisleri'nde İncelemede Bulundu Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, temeli 12 Nisan 2015 Pazar günü atılan ve yapımı tamamlanan Yayla Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon İnşaatında incelemelerde bulundu.

Barbaros'a kanalizasyon hattının temeli atıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılacak olan Süleyman paşa ilçesi Barbaros Mahallesi kanalizasyon inşaatının temeli atıldı.

Çerkezköy'de taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılan Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası T aşkın Koruma İnşaatı'nın temel atma töreni geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Mersin Çamlıyayla'da Sebil Kanalizasyon İnşaat temeli atıldı!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sebil Kanalizasyon İnşaatı Haberi

Sebil Kanalizasyon İnşaatı

Çamlıyayla Sebil Mahallesi’nde dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışa, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, köy muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, temel atma töreni gerçekleştirilecek Sebil Kanalizasyon İnşaatı Projesi ile Sebil’in kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım attıklarını ifade ederek, “Çamlıyayla’da önceden hazırlığına başlanmış olan Sebil Kanalizasyon İnşaatı projesini hayata geçirmek için 4 milyon 200 bin TL’lik sözleşmeye imza attık. Yer teslimi yapıldıktan sonra inşallah vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Proje kapsamında toplam 26 bin 500 metre boru döşeyerek, Sebilimizin kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım atmış olacağız” dedi.


Sebil Mahallesi Atıksu...