09 / 05 / 2024

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yücel Seçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 30 indirimde son gün! Yetişen kapmayalı ürünleri kapacak! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Derka 1 İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Derka 1 İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Seçkin Kalkancı tarafından kuruldu.

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karabaş tarafından kuruldu.

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aymaz İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Metal Ve Metal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ve Limited Şirketi Kadıköy’de  500 bin sermaye bedeli  Yılmaz Aydın tarafından kuruldu.

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Köse tarfından kuruldu.

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtn Grup İnşaat Hırdavat Metal Ürünleri Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kızıl tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Hazuran İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Metal Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazuran İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Metal Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen tarafından kuruldu.

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Alan tarafından kuruldu.

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gök tarafından kuruldu.

Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sudem Metal İnşaat Reklam Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arda tarafından kuruldu. 

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günerdin Öztürk tarafından kuruldu. 

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yücel Seçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.


Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.  Her türlü yurt içinde ve yurt dışında demir,çelik,çelik hasır,profil saç ürünlerinin toptan ve perakende üretimini, alımını , satımını, ithalat ve ihracatını yapmak, b. Her türlü demir çelik ürünleri, sac, Çinko,pirinç, bakır,sarı, zamak, galveniz sac, külçe,platina,U demiri,L demiri,flanş, boru eklenti parçalarının imalatını toptan ve perakende alımı , satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. c. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı ihracatını ve ithalatını yapmak, d. Her türlü demir ve metal ürünlerinin ham mamul ve yarı mamul ürünlerinin...