04 / 05 / 2024

Seda Çağlar İnşaat iletişim

Seda Çağlar İnşaat iletişim

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Çağlar tarafından kuruldu. 

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Bozayılar İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Alper Karaağaç, Demircan Kayaoğlu ve Kemal Tufan Ilıca ortaklığında kuruldu.

Alça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alça Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Çatlakkaya tarafından kuruldu.

Habib Aşık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habib Aşık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Habib Aşık tarafından kuruldu.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyu şubesi açıldı!

Bağdatlılar İnşaat ve Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çağ Mantolama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Fakı tarafından kuruldu.

Aşvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Oto tarafından kuruldu.

Seda Çağlar İnşaat iletişim Haberi

Seda Çağlar İnşaat iletişim

Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Çağlar tarafından kuruldu. 


Seda Çağlar İnşaat Malzemeleri Dekorasyon Montaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
INSAAT 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...