16 / 05 / 2024

Sedat Altunay kimdir

Sedat Altunay kimdir

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altunay, Konya'da konut yapacak arsaların tükendiğini açıkladı. Altunay, konuttaki yüksek fiyatın arsa yetersizliğinden kaynaklandığını belirtti ve araziler imara açılmalı" dedi.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Sedat Kurucan Kimdir?

Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan’ın mesleği nedir? Sedat Kurucan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sedat Kurucan kimdir?

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konya'da konut yapacak arsa kalmadı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altunay, Konya'da konut yapacak arsaların tükendiğini açıkladı. Altunay, konuttaki yüksek fiyatın arsa yetersizliğinden kaynaklandığını belirtti ve araziler imara açılmalı" dedi.

Sedat Üründül kimdir?

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül 4 Ocak 2016 tarihinde vefat etti. Peki Sedat Üründül kimdir? Sedat Üründül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Sedat Cömertoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu kimdir? Sedat Cömertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Cömertoğlu, ne zamandan beri Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü olarak çalışıyor?

Sedat Bakıcı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı kimdir? Sedat Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Bakıcı, ne zamandan beri, Harita Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Ferhan Çelebi kimdir?

Mimar Ferhan Çelebi kimdir? Mimar Ferhan Çelebi, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Ferhan Çelebi, Sedat Bayrak ile FS Mimarlık bürosunu ne zaman kurdu? İşte Ferhan Çelebi..

Sedat Bayrak kimdir?

Mimar Sedat Bayrak kimdir? Mimar Sedat Bayrak, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Sedat Bayrak, FS Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Sedat Bayrak'ın biyografisi...

Sedat Özgür kimdir?

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Özgür kimdir? Sedat Özgür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Özgür, ne zamandan beri, Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı?

Mahmut Sedat Özkan kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Mahmut Sedat Özkan kimdir? İşte Mahmut Sedat Özkan...

Sedat Çetintaş kimdir?

Sanayi-i Nefise Mektebi mezunu ilk mimarlardan olan Sedat Çetintaş kimdir? Sedat Çetintaş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? Mimar Sedat Çetintaş hangi eserleri hayata geçirdi?

Sedat Özsoy kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy oldu. Peki, Sedat Özsoy kimdir? Sedat Özsoy bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

Sedat Altunay kimdir Haberi

Sedat Altunay kimdir

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altunay, Konya'da konut yapacak arsaların tükendiğini açıkladı. Altunay, konuttaki yüksek fiyatın arsa yetersizliğinden kaynaklandığını belirterek, "Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerinin bir an önce tarla vasfındaki arazileri imara açması gerekiyor" dedi 


Hızla büyüyen ve göç alan Konya, inşaat sektöründeki büyümesini devam ettiriyor. Her yıl yüzlerce konutun yapıldığı Konya'da yeni yerleşim alanlarına ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. Konya emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da bugün konut açığının bulunmadığını belirterek, "Konya tarihte bugüne kadar hep göç alan şehir olmuştur. Bugünde göç almaya devam eden Konya'da her yıl yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. İnşaat sektörünün büyüyor olması artan göçten dolayıdır" dedi. 


BELEDİYELER DUYARLI OLMALI 


Bugüne kadar gelişen ve büyüyen inşaat sektörünün bundan sonraki dönemlerde konut yapmakta zorlanacağını dile getiren Altunay, "Büyükşehir belediyesi ve...