19 / 05 / 2024

Sedat Ergünbaş

Sedat Ergünbaş

Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sedat Ergünbaş tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Ase Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ase Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atakan Serdar Ergün ve Alperen Sedat Ergün ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cengiz Ergün: Manisa katı atık tesisinde sona geldik!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Yunusemre İlçesi'nde hayata geçirdiği atık su arıtma tesisi, törenle hizmete girdi. Başkan Ergün, katı atık bertaraf tesisinde son aşamaya geldiklerini ifade etti.

Mehmet Ergün Turan: Kentsel dönüşümde daha aktif rol alacağız!

'Kentsel dönüşümde daha aktif rol alacağız' diyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan özel sektörün de dönüşümün içinde olması gerektiğini kaydetti

Sedat Teoman Gürsesli: Arsa bedellerinin yüksek olması inşaat sektörüne darbe vurdu!

inşaat sektörünün Adana'da neden durduğunu ve arsaların neden kara borsa olduğunu sorduğumuz Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Giirsesli arsa bedellerinin çok yüksek olmasının inşaat sektörüne darbe vurduğunu belirtti.

Sedat Teoman Gürsesli: Adana'da yeni imar alanları açılmalı!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli yaptığı açıklamada sektörün tekrar hareketlenebilmesi için belediyelerin yeni imar alanlar açması gerektiğini savundu. Sedat Teoman Gürsesli konuyla açıklamalarda bulundu...

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'i ziyaret etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi makamında ziyaret etti. Turan, TOKİ tarafından Kırşehir’de uygulanan Kentsel Dönüşüm Projelerini yerinde inceledi.

Cengiz Ergün: Gediz çevresi sanayileşmemeli!

İmar planı değişikliklerinin Gediz'in kaderini belirleyeceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Gediz çevresinin sanayileşmesinden ziyade, imar planlarının yeni sanayi alanları üretecek şekilde hazırlanması gerektiğine inanıyorum." dedi

Mehmet Ergün Turan Kırıkkale’de kentsel dönüşüm ziyaretinde bulundu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kırıkkale’de kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Ziyarete, Mehmet Saygılı, Ertuğrul Kurt ile Gürol Konyalıoğlu da katıldı.

Mehmet Ergün Turan: Rize'de kentsel dönüşümle selin önüne geçilecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 'Rize’nin Hamam Deresi yerini Timya Vadisi’ne bırakıyor” Turan, “Kentsel dönüşümde amaç yerinde dönüşüm. Rize’de kentsel dönüşümle sel felaketinin önüne geçilecek' dedi.

Mehmet Ergün Turan: Yerinde dönüşümü amaçlıyoruz!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan "Kentsel dönüşümde her şeyden önce riskli alanlarda oluşan tehditleri ortadan kaldırıcı adımlar atmayı ve yerinde dönüşümü amaçlıyoruz" dedi.

Altınbaş yurtdışı mağazalarını arttıracak!

Altınbaş, Avrupa'da marka satın almak için kolları sıvadı. İmam Altınbaş, "Avrupa'da önemli köşeler tutulmuş. Tek yolumuz bunları satın almak" dedi. Yurtdışında 30 mağazaya sahip olan şirket, bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

Sedat Altınay: Konya'da lüks konut furyası başladı!

Konyai emlak sektörünü Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ile konuştuk. Konya'da konut açığının çok fazla olmadığına işaret eden Başkan Sedat Altınay, şehirde başlayan lüks konut furyasına dikkat çekti.

Sedat Ergünbaş Haberi

Sedat Ergünbaş

Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sedat Ergünbaş tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; başta demir ve plastikten pvc den kapı pencere raf dolap yapar satar..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: İkitelli, Keresteciler Sanayi Sitesi, İşletme Kooperatifi, 27. Blok...