03 / 05 / 2024

sedat kaplan kimdir

sedat kaplan kimdir

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan yaptığı açıklamada "KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi" kapsamında 26 sektör temsilcisiyle New York'ta ABD'li iş adamlarıyla görüştüklerini bildirdi.

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Behzat Kaplan kimdir? Evli mi?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Sedat Kurucan Kimdir?

Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan’ın mesleği nedir? Sedat Kurucan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Behzat Kaplan kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

Sedat Kurucan kimdir?

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sedat Üründül kimdir?

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül 4 Ocak 2016 tarihinde vefat etti. Peki Sedat Üründül kimdir? Sedat Üründül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Sedat Cömertoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu kimdir? Sedat Cömertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Cömertoğlu, ne zamandan beri Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü olarak çalışıyor?

Tuncer Kaplan kimdir?

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan kimdir? Tuncer Kaplan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tuncer Kaplan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Sedat Bakıcı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı kimdir? Sedat Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Bakıcı, ne zamandan beri, Harita Dairesi Başkanı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Kaplan kimdir?

Türk kökenli İsveçli siyasetçi Mehmet Kaplan, İsveç'te Şehircilik ve İskan Bakanı oldu. Peki, Mehmet Kaplan kimdir? Mehmet Kaplan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Kaplan...

Ferhan Çelebi kimdir?

Mimar Ferhan Çelebi kimdir? Mimar Ferhan Çelebi, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Ferhan Çelebi, Sedat Bayrak ile FS Mimarlık bürosunu ne zaman kurdu? İşte Ferhan Çelebi..

Sedat Bayrak kimdir?

Mimar Sedat Bayrak kimdir? Mimar Sedat Bayrak, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Sedat Bayrak, FS Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Sedat Bayrak'ın biyografisi...

sedat kaplan kimdir Haberi

sedat kaplan kimdir


Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Salahattin Kaplan önderliğindeki heyet, ABD'de temaslara başladı. 


Kaplan, yaptığı yazılı açıklamada, Ekonomi Bakanlığının da desteklediği "KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi" kapsamında 26 sektör temsilcisiyle New York'ta ABD'li iş adamlarıyla görüştüklerini bildirdi. 


 Proje kapsamında geçen yılın mart ayında Çin'e gittiklerini hatırlatan Kaplan, yıl içerisine birkaç program sığdırmayı hedeflediklerini, ABD'nin ardından da İngiltere'ye gideceklerini belirtti. 


Gaziantep'in günlük 1 milyon metrekare halı üretimiyle dünyanın bir numaralı tedarikçisi olduğunu vurgulayan Kaplan, "Küreselleşme sürecinde değişen yeni koşullar karşısında sektörün geleceğe yönelik yol haritasının oluşturulmasında firmaların farklı vizyonlar kazanmasını hedefliyoruz" ifadesini kullandı. 


 GAİB Proje Koordinatörü Çağatay Oktay da halının yüzde 57'sinin Gaziantep'ten karşılandığını belirtti. 


Gaziantep'te sadece 170 ihracatçı firma bulunduğuna işaret eden Oktay, şunları kaydetti: 


"Bu şirketlerin yüzlerce alt tedarikçi firmasının olduğuna bakılırsa ham...