14 / 05 / 2024

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, 13 Mart 2015'te Serkan Altunbaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Kingtel Telekom Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingtel Telekom Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Farukh Javed ve Feraz Ahmed Javed tarafından kuruldu.

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Güngör tarafından kuruldu.

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Akdemir tarafından kuruldu.

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Canbolat tarafından kuruldu.

Powertek İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Powertek İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Daş ve Ersun Çakır ortaklığında kuruldu.

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ersundu tarafından kuruldu.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Network Ays Telekomünikasyon İnşaat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Ays Telekomünikasyon İnşaat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gezer tarafından kuruldu.

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arjil Telekom Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Ünlüer tarafından kuruldu.

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Altunbaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;KENTSEL (KISA MESAFE) ELEKTRİK HATLARININ İNŞAATI (TRAFO İSTASYONLARI VE YEREL SINIRLAR İÇERİSİNDEKİ DAĞITIM ALT İSTASYONLARI VB.) TELEKOM VE TELEKOMÜNİKASYON (İLETİŞİM) HATLARININ İNŞAATI.


Sedefli Telekom İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Erguvan Sokak 13/Bodrum...