05 / 05 / 2024

Sefa Burak Mermer

Sefa Burak Mermer

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu.

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mer Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Burak Mermer tarafından açıldı.

Mlh Metal Yapı İnşaat Mermer Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Metal Yapı İnşaat Mermer Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Burak Koşar tarafından kuruldu.

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu.

Bursa'da Mermer Ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

ROK-MER İnş. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı kapasite artışı için 6 Kasım 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Zekeriyaköy’den villa bakıyor!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit 1 hafta önce Zekeriyaköy’den villa baktı. Posta'nın haberine göre; bahçeli, havuzlu evleri gezen Özçivit, beğendiği 2 villanın fotoğraflarını cep telefonuyla çekip sevgilisi Fahriye Evcen’e gönderdi.

Isparta'da mermer ocağında göçük meydana geldi!

Isparta ' nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarındaki bir mermer ocağında göçük meydana geldiği, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevkedildiği bildirildi...

Sefa Sirmen'in lüks konutu 4 yıldızlı otel olacak!

Bir süre önce Titanic Otel ve Time Tower Residence ismiyle 5 yıldızlı bir otel ve lüks konut inşa edeceğini kamuoyuna duyuran ve hazırladığı proje ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen, projede "zorunlu" değişikliğe gitti.

Burak Özçivit Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen'in isteği üzerine İstanbul Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi. İddiaya göre; Fahriye Evcen, Ceylan Çapa'nın zevkine göre döşenmiş evi değiştirmek istedi.

Mermer ve doğaltaş sektöründe katma değer hareketi başladı!

İtalya'nın Verona şehrinde düzenlenen Uluslararası Marmomacc Taş, Tasarım ve Teknoloji Fuarı'na İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) milli katılım gösterdi. Mermer ve doğaltaş sektöründe katma değer hareketi başladı...

Yağlıca'da köy sakinlerinden mermer ocağı protestosu!

Yığılca ilçesinde inşaatına başlanan mermer ocağını protesto eden köy sakinleri, sondaj makinesinin çalışmasına da izin vermedi. Köy sakinleri, ikna çabalarına rağmen oturma eylemini hala sürdürüyor.

Sefa Çapraz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Çapraz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Çapraz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Marmara Adası, mermer adası!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, mermer ocaklarının tehdidi altındaki Marmara Adası’nda 41 adet mermer işletmesinin olduğunu açıkladı. Bakan Yıldız, 11 mermer ocağında faaliyetlerin durdurulduğunu belirtti.

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Citylux İnşaat Turizm Gıda Mermer Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A. A. Yousef Salem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu.

Sefa Burak Mermer Haberi

Sefa Burak Mermer

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu. 


Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya...