07 / 05 / 2024

sefa inşaat çamlıca

sefa inşaat çamlıca

Evinpark Çamlıca Rezidans fiyatları 450 bin TL'den başlayarak satışa sunuluyor. Sefa İnşaat'ın projesi Evinpark Çamlıca Rezidans teslim tarihi Mart 2014 olarak belirlendi...

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Projenin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

İnşaatı hızla devam eden Çamlıca Kulesi'nin dördüncü büyük parçanın montajına başlandı. Havadan görüntülenen kulenin restoran ve seyir terası olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona doğru!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor. 388,5 metre yüksekliğindeki kulenin bu yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Çamlıca Camii'nin inşaatı tamamlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yapımına başlanılan Çamlıca Camii'de sona gelindi. 29 Mart 2013 tarihinde çalışmalarına başlanılan projenin inşası büyük ölçüde tamamlandı.

Çamlıca Camii inşaatında son durum!

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'ni inceledi.

sefa inşaat çamlıca Haberi

sefa inşaat çamlıca


Evinpark Rezidans Çamlıca'da Sefa İnşaat imzasıyla yükseliyor. 2 bin 400 metrekare arsa alanında hayata geçirilen Evinpark Rezidans Çamlıca 2 bodrum katı + 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Evinpark Rezidans Çamlıca projesi 88 daireden meydana geliyor.


Evinpark Rezidans Çamlıca'da brüt 135 metrekare 3+1 dairelerin fiyatı 450 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiyor. Evinpark Rezidans Çamlıca'da teslimler Mart 2014'te yapılıyor.


Evinpark Rezidans Çamlıca'da banka kredili ödemeler Mayıs ayından itibaren yapılacak. Evinpark Rezidans Çamlıca projesi içerisinde merkezi sistem pay ölçerli ısıtma, güvenlik, fitness merkezi, çocuk oyun parkı, açık ve kapalı otopark gibi özellikler bulunuyor.


Kat planı



Merkez Ofis

Bağdat Caddesi Kılıçoğlu Apartmanı No: 451/8 Kat:3 Suadiye / Istanbul

Tel: 0216 445 15 49

Faks: 0216 373 55 65

www.sefainsaat.com.tr 

Gülcihan...