17 / 05 / 2024

Sefa-Koyuncu İnşaat acele kamulaştırma kararıi fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri

Sefa-Koyuncu İnşaat acele kamulaştırma kararıi fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri

Kadıköy - Fikirtepe Kentsel dönüşüm bölgesi dahilinde Eğitim Mahallesinde Sefa -Koyuncu İnşaat'ın imzasını alamadığı vatandaşlar aleyhine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın açmış olduğu acele kamulaştırma davaları Danıştayda ret kararıyla sonuçlandı.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Koyuncu Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koyuncu Proje İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Abdullah Tolga Koyuncu ve Ayşe Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Koyuncu Bk Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koyuncu Bk Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koyuncu tarafından kuruldu.

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Horoz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Horoz tarafından kuruldu.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Evinpark Ada ile Tepe’den Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor.

Evinpark Ada ile Tepe’den Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ilçesi Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut almak isteyenlere Babalar Günü’ne özel olarak yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Sefa-Koyuncu İnşaat acele kamulaştırma kararıi fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Sefa-Koyuncu İnşaat acele kamulaştırma kararıi fikirtepe kentsel dönüşüm projeleri

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI'nın Sefa - Koyuncu İnşaat adasındaki mülk sahipleri aleyhine açtığı acele kamulaştırma - el koyma girişimi Danıştay'dan döndü. Dava Yüce Mahkeme tarafından redolundu. Yüce Danıştay'ın riskli alan kararının iptali ile kamulaştırma dosyaları tek tek reddedilmeye başlandı. Danıştay'da riskli alan iptali davasının davacısı FATMA AKSU'nun kamulaştırma - el koyma davası, bilirkişi incelemesi sonucunda kamulaştırma bedelinin depo kararı verilmeden red ile sonuçlandı. 


Danıştay'ın son ret kararını avukatlar nasıl yorumladı .!?

FİKİRTEPEHABER.com'a yaptığı özel açıklamada Av. Hürriyet Azak; '' Acele kamulaştırma, el koyma davalarının reddolunması,  mahalle sakinlerinin, arsa sahiplerinin mücadelesinin sonuç verdiğini gösterdiği gibi Çevre Şehircilik BAKANLIĞIN'ın da, hukuka aykırı işlemlerini geri çekme eğilimine girdiğini göstermektedir. Darısı yapmış olduğumuz plan itirazlarımızın ÇEVRE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI tarafından değerlendirilerek bireysel yapılaşma hakkımızın tanınmasında'' dedi.


Fikirtepe...